Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό MINI στις ΗΠΑ

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό MINI στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό MINI στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Από το Μάρτιο θα αρχίσει η διάθεση του Cooper SE στην αγορά των ΗΠΑ, με την ΜΙΝΙ να ήδη να έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Η ΜΙΝΙ στις ΗΠΑ, έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το ηλεκτρικό MINI Cooper SE και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες, μέσα στον Μάρτιο του 2020. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η MINI USA έχει δημοσιεύσει και αναλυτικό τιμοκατάλογο για το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο, για το οποίο περισσότεροι από 15.000 ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Advertisement
Advertisement

Η βασική έκδοση Cooper SE Signature, έχει τιμή εκκίνησης τα 29.900$ (26.848€) και στον εξοπλισμό του περιλαμβάονται LED φωτιστικά σώματα εμπρός, αισθητήρας βροχής για την αυτόματη ενεργοποίηση των υαλοκαθαριστήρων και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Στην καμπίνα, το τιμόνι έχει δερμάτινη επένδυση, τα καθίσματα είναι υπενδεδυμένα με δερματίνη και τα μπροστινά είναι θερμαινόμενα. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ ο κλιματισμός είναι διζωνικός, με το σύστημα ψυχαγωγίας να έχει ως «καρδιά» του μια μεγάλη οθόνη αφής 6,5 ιντσών.