Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Honda Civic Si με νέο παρουσιαστικό

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Honda Civic Si με νέο παρουσιαστικό

ΝΕΑ

To Honda Civic Si με νέο παρουσιαστικό

ΝΕΑ

Η Honda λανσάρει, αποκλειστικά για την αμερικάνικη αγορά την ανανεωμένη έκδοση του Civic Si, που πλέον θα διαθέτει τόσο αισθητικής, όσο και μηχανικής ουσίας αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

 

Βασικός άξονας της ανανεωμένης έκδοσης, που θα διατίθεται σε κουπέ και σεντάν αμάξωμα, είναι η σπορτίφ εικόνα του αμαξώματος. Για το λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί μία νέα εμπρός μάσκα, ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, αλλά και διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED. Πίσω οι αλλαγές εντοπίζονται στην απουσία των ψεύτικων αεραγωγών, ενώ δεν λείπουν οι χρωμιωμένες απολήξεις εξατμίσεων και η αεροτομή με ενσωματωμένα τα LED των φρένων. Αντίστοιχα οι αλλαγές στο εσωτερικό αφορούν τα κόκκινα διακοσμητικά σιρίτια στα καθίσματα και στον πίνακα οργάνων. Το παρών δίνει το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing Suite που περιλαμβάνει ενεργό cruise control, προειδοποίηση σύγκρουσης, προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Η ιαπωνική εταιρεία τοποθέτησε επίσης το Active Sound Control, που προσφέρει μέσω του ηχοσυστήματος ένα τεχνητό ήχο της επιτάχυνσης.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Honda Civic Si βρίσκεται τοποθετημένος ο τετρακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,5 λίτρων, με απόδοση 208 PS και ροπή 286 Nm, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Honda έχουν κοντύνει κατά 6% τη σχέση της τελικής μετάδοσης, θέλοντας να βελτιώσουν τόσο το «0-100 km/h», όσο και τις ρεπρίζ. Από το μενού δεν λείπει και το εμπρός διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Advertisement

Η κατασκευή των Civic Si sedan και κουπέ θα γίνεται στο εργοστάσιο της Honda στο Οντάριο του Καναδά, ενώ οι τιμές τους θα ξεκινούν από τις 25.000 δολάρια.