Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Transit είναι έτοιμο για διακοπές!

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Transit είναι έτοιμο για διακοπές!

ΝΕΑ

Το Ford Transit είναι έτοιμο για διακοπές!

ΝΕΑ

Η Ford παρουσίασε το νέο Transit Custom Nugget που προορίζεται για εκδρομές καθώς είναι το απόλυτο camper van, με νέο κινητήρα και κάποιες βελτιώσεις σε σημαντικά σημεία.

Advertisement
Advertisement

 

Στο Birmingham, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιείται το Motorhome and Caravan Show, το οποίο προφανώς και αφορά τη διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και όχι μόνο. Εκεί λοιπόν φέτος, η Ford παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του Custom Nugget, η οποία εμφανίζεται με κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με την αντίστοιχη που είχε παρουσιάσει εκεί η εταιρεία. Το Transit Custom Nugget του 2020 έχει τον δίλιτρο diesel κινητήρα με απόδοση 185 ίππους και προσφέρεται στη Βρετανική αγορά έναντι του ποσού των 64.210€.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που έχει η φετινή έκδοση, είναι αυτή του καλύτερου Wi-Fi, με μεγαλύτερη εμβέλεια (15 μέτρα περιφερειακά του αυτοκινήτου) στο οποίο μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές. Μην  σας κάνει εντύπωση που το νέο για τη συνδεσιμότητα θεωρείται σημαντικότερο των υπολοίπων και «πλασάρεται» πρώτο από την ίδια την εταιρεία.

Σημαντικότερο νέο είναι ωστόσο το ότι πλέον το Transit Custom Nugget εφοδιάζεται πλέον και με όλα τα συστήματα για την υποστήριξη των λειτουργιών του οδηγού. Σε αυτά συγκαταλέγονται τα Adaptive Cruise Control (που προσαρμόζει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα), το σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Keeping Aid) αλλά και το αυτόματο παρκάρισμα.