Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Transit Connect ζήλεψε το Focus RS

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford Transit Connect ζήλεψε το Focus RS

ΝΕΑ

To Ford Transit Connect ζήλεψε το Focus RS

ΝΕΑ

Ακόμα και τα επαγγελματικά οχήματα μπαίνουν στο στόχαστρο των βελτιωτών όπως το άγριο, φουσκωμένο Ford Transit Connect που δημιούργησε η MS-RT.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως οι βελτιωτές δεν διστάζουν να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ακόμα και στα πιο φαινομενικά για τους ίδιους, αδιάφορα οχήματα. Αυτό ακριβώς μας θυμίζει το βελτιωμένο Ford Connect που δημιούργησε η Ουαλική εταιρία MS-RT και το οποίο είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο όπου και αν βρεθεί. Δεν είναι μάλιστα υπερβολή να πούμε πως η εικόνα του εκπέμπει ένα δυναμισμό που άνετα θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτόν του Focus RS.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως η MS-RT δεν κάνει καμία αναφορά σχετικά με την αναβάθμιση των δυναμικών χαρακτηριστικών του Transit Connect Launch Edition, πέραν της ομολογουμένως πετυχημένης αισθητικής επέμβασης. Το αισθητικό πακέτο της MS-RT περιλαμβάνει πιο επιθετικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, προεκτάσεις θόλων, πλαϊνές ποδιές καθώς αεροτομή οροφής ενώ η εικόνα συμπληρώνεται από τις 18άρες ζάντες της OZ Racing και την διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Πάντως αν και είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν αρκετοί επαγγελματίες που θα ήθελαν το δικό τους Transit Connect να δείχνει τόσο δυναμικό, η MS-RT έχει ανακοινώσει πως θα παραχθούν μόνο 40 αντίτυπα του MS-RT Transit Connect Launch Edition.