Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Transit Connect αγριεύει

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Transit Connect αγριεύει

ΝΕΑ

Το Ford Transit Connect αγριεύει

ΝΕΑ

Η Ουαλική βελτιωτική εταιρία MS-RT κυκλοφορεί πλέον το βελτιωτικό αισθητικό πακέτο που έχει ετοιμάσει για το Ford Transit Connect δίνοντας στο επαγγελματικό της Ford λίγη από την αύρα του δυναμισμού του Focus RS.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές φορές οι βελτιωτικοί οίκοι μας έχουν εκπλήξει με την ευρηματικότητα και την διάθεση για πειραματισμό. Μια από αυτές τις φορές είναι και η συγκεκριμένη καθώς η εταιρία MS-RT αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα από τα επαγγελματικά μοντέλα της Ford και συγκεκριμένα με το δημοφιλές στην κατηγορία του Transit Connect.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πακέτο αισθητικής αναβάθμισης το οποίο περιλαμβάνει πιο επιθετικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, προεκτάσεις θόλων, πλαϊνές ποδιές καθώς και αεροτομή οροφής ενώ η εικόνα συμπληρώνεται από 18άρες ζάντες της OZ Racing αλλά και διπλή απόληξη της εξάτμισης. Μάλιστα το πακέτο συνοδεύεται και από αντίστοιχες πινελιές στο εσωτερικό όπου ο διάκοσμος αναβαθμίζεται με επενδύσεις από δέρμα Nappa και Αλκαντάρα καθώς και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο βέβαια δεν συνδέεται με κάποια ανάγκη που ίσως να προέκυπτε από την αναβάθμιση της απόδοσης. Η MS-RT δεν κάνει καμία αναφορά για κάτι σχετικό με βελτίωση του κινητήρα οπότε κάτω από την ομολογουμένως εντυπωσιακή δεν κρύβεται και κάποια αντίστοιχη απόδοση. Ωστόσο η εταιρία είναι σίγουρη πως θα υπάρξουν αρκετοί επαγγελματίες που θα θέλουν να κάνουν τις μεταφορές τους με περισσότερο…στυλ.