Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Ranger με νέο αισθητικό πακέτο

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford Ranger με νέο αισθητικό πακέτο

ΝΕΑ

To Ford Ranger με νέο αισθητικό πακέτο

ΝΕΑ

Το Ford Ranger σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην αγορά των ΗΠΑ και η «Μπλε Οβάλ» εταιρεία λανσάρει μία νέα έκδοσή του, με διαφορετική και πιο σπορ αισθητική.

Advertisement
Advertisement

 

Πρόκειται για το προαιρετικό πακέτο «Black Appearance Package», που διαθέτει αρκετές βαμμένες σε μαύρο χρώμα λεπτομέρειες, όπως την εμπρός γρίλια, τις 18 ιντσών ζάντες, τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα. Για το συγκεκριμένο πακέτο ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα πρέπει να καταβάλει το επιπλέον ποσό των 1.995 δολαρίων.

Ανεξαρτήτως των τριών εκδόσεων (XL, XLT και Lariat), το Ranger Black Appearance Package, θα εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,3 λίτρων EcoBoost, ο οποίος αποδίδει 273 ίππους και 42,8 kgm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται είτε στους πίσω, είτε στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων. Πέρα από την πιο ευρεία κλιμάκωση των σχέσεων, περιλαμβάνει ένα νέο έξυπνο λογισμικό ελέγχου, το οποίο αυτόματα προσαρμόζει τις αλλαγές σχέσεων αναλόγως συνθηκών, σε πραγματικό χρόνο. Θεωρητικά, αυτό επιτρέπει να επιλέγει πάντοτε την ιδανική σχέση που θα συνδυάζει την υψηλή απόδοση, την οικονομία καυσίμου και την ομαλή λειτουργία. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να αντιληφθεί κάποιος ότι με το βοηθητικό κιβώτιο (transfer case) υπο-πολλαπλασιασμού των σχέσεων ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που του δίνει τη δυνατότητα να διασχίζει χωρίς πρόβλημα εκτός δρόμου διαδρομές. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 844 kg και η ικανότητα ρυμούλκησης, στις αγορές όπου επιτρέπεται, είναι 3.402 kg.

 

Advertisement
Advertisement