Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Ranger και σε στρατιωτικό όχημα

Ελλάδα 16:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford Ranger και σε στρατιωτικό όχημα

ΝΕΑ

To Ford Ranger και σε στρατιωτικό όχημα

ΝΕΑ

Το pick μοντέλο της Ford δέχεται τις απαραίτητες βελτιώσεις και μετατρέπεται σε ένα πλήρως εξοπλισμό επιχειρησιακό στρατιωτικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Την εξέλιξη του στρατιωτικού Ranger ανέλαβε η βρετανική φίρμα Ricardo, η οποία ασχολείται με την πολεμική βιομηχανία, σε συνεργασία με τη γνωστή Polaris. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, στο εξωτερικό μέρος έχει ενσωματωθεί ένα roll cage για την προστασία του πλαισίου και τη στήριξη πυροβόλων όπλων. Επίσης, εκτός των αλεξίσφαιρων τζαμιών, ενισχύσεις έχει δεχτεί το κάτω μέρος του πλαισίου και παράλληλα έχει δοθεί βαρύτητα στη στεγανοποίηση του κινητήρα και των καλωδιώσεων. Παράλληλα, το ηλεκτρικό σύστημα του μοντέλου της Ford έχει τροποποιηθεί προκειμένου να υποστηρίζει τον επιπλέον στρατιωτικό εξοπλισμό.

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, το σκληροτράχηλο Range κινείται τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 2 λίτρων της Ford με διπλό τούρμπο και απόδοση στα 210 άλογα. Οι εκτός δρόμου δυνατότης του μοντέλου ενισχύονται από τα ειδικά ελαστικά και τη νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος. Τέλος, να σημειώσουμε πως η βρετανική εταιρεία Ricardo έχει συμμετάσχει στην εξέλιξη των οχημάτων Land Rover Wolf & Foxhound τα οποία έχουν σημαίνοντα ρόλο στο στρατό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Advertisement
Advertisement