Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το φετινό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έχει σήμα της Lexus

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το φετινό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έχει σήμα της Lexus

ΝΕΑ

Το φετινό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έχει σήμα της Lexus

ΝΕΑ

Η Lexus μας παρουσιάζει μία μοντέρνα εκδοχή του διάσημου έλκηθρου που χρησιμοποιεί ο Άγιος Βασίλης για τις γιορτινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, είναι αρκετοί οι κατασκευαστές που δημιουργούν πρωτότυπα οχήματα που σκοπό έχουν να αντικαταστήσουν το παραδοσιακό έλκηθρο με τους ταράνδους που χρησιμοποιεί ο Άγιος Βασίλης για την μεταφορά των δώρων.

Ένας από αυτούς είναι και η Lexus, με την ιαπωνική φίρμα να μας παρουσιάζει τη δική της πρόταση, ένα πρωτότυπο μοντέλο με κωδικό HX Sleigh Concept που διαθέτει μία μεγάλη λίστα από αξεσουάρ αφιερωμένα στον χρήστη του. Όπως για παράδειγμα μία οθόνη αφής 25 ιντσών που περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, προσφέροντας την απόλυτη ασφάλεια στις πτήσεις του Άγιου Βασίλη. Επίσης, από το μενού δεν λείπουν το εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού που περιλαμβάνει και αεραγωγούς για τον αυχένα, όπως και ένα υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα της Mark Levinson.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης στο επίσημο δελτίο Τύπου της Lexus το νέο του όχημα προσφέρει μία σαφώς βελτιωμένη μετακίνηση, που τον βοηθά στο να μεταφέρει τα δώρα με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Σε αυτό βοηθά στα μέγιστα η εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων και ο μεγάλος χώρος αποσκευών, ο οποίος έχει εύκολη πρόσβαση.

Για την κίνησή του, στη θέση των ταράνδων έχουν τοποθετηθεί δύο αεροστρόβιλοι, τοποθετημένοι στα πλαϊνά του αμαξώματος, με άγνωστη ιπποδύναμη, ενώ η εξωτερική βαφή ταιριάζει απόλυτα με τις γιορτινές ημέρες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα νέα τέλη κυκλοφορίας-Τι αλλάζει από το 2021

Advertisement

Αποκάλυψη: Σύμφωνα με τα ΚΤΕΟ εχουμε τον καλύτερο στόλο αυτοκινήτων και ταξί!

Λύθηκε το πρόβλημα με τις Κάρτες Ελέγχου Καυσαερίων