Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το facelift της Bentley Bentayga

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το facelift της Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Το facelift της Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Μέσα στην επόμενη χρονιά, η Bentley θα ανανεώσει στα σημεία την Bentayga και κάποιες πρώτες φωτογραφίες την ανανεωμένης εκδοχής του μοντέλου έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley εδώ και καιρό εξελίσσει την ανανεωμένη έκδοση της Bentayga, του πολυτελούς SUV που απευθύνεται σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Οι πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει από το ανανεωμένο μοντέλο της Bentley, δείχνουν πως αν μη τι άλλο, η ανάγκη για εκτενείς επεμβάσεις δεν υπήρχε. Οι τετραπλοί προβολείς έχουν ελαφρώς οβάλ σχήμα σε σχέση με αυτούς του μοντέλου που βρίσκεται τώρα στην αγορά, ενώ επανασχεδιασμένη είναι και η μάσκα χαμηλά στον προφυλακτήρα, ανάμεσα από τους (ανασχεδιασμένοι και αυτοί) αεραγωγούς.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν εικόνες που να δείχνουν το πίσω μέρος της ανανεωμένης Bentayga αλλά περιμένουμε να δούμε νέα σχεδίαση στα πίσω φανάρια, με ελαφρώς διαφοροποιημένο οπτικό αποτύπωμα και λίγο διαφορετικό προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές φαίνονται μικρές. Οι πιο αξιοσημείωτες περιλαμβάνουν ένα νέο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και επανασχεδιασμένους αεραγωγούς κλιματισμού/ θέρμανσης. Η κεντρική οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας έχει επίσης μεγαλώσει και δεν έχει «κανονικά» κουμπιά στην περιφέρειά της.

Δεν περιμένουμε να δούμε αλλαγές στην γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων της Bentayga. Κατά συνέπεια, το «βασικό» μοντέλο, το Bentayga Hybrid, θα διατηρήσει τον turbo V6 3.0 λίτρων του τρέχοντος μοντέλου με μπαταρία 17,3 kWh και απόδοση 443 ίππους με μέγιστη τιμή ροπής τα 700 Nm.

Advertisement