Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Land Rover Discovery θα είναι υβριδικό

Ελλάδα 17:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο Land Rover Discovery θα είναι υβριδικό

ΝΕΑ

Το επόμενο Land Rover Discovery θα είναι υβριδικό

ΝΕΑ

Η δέσμευση της Jaguar Land Rover για ηλεκτρική γκάμα στο μέλλον είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ενώ όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μια υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Discovery Sport.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το ανανεωμένο SUV θα φτάσει στους εκθεσιακούς χώρους κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο έτος, υιοθετώντας μάλιστα ένα τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρων και μια επιλογή ηλεκτρικού κινητήρα. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης λέγεται ότι θα μοιράζεται με το επερχόμενο Range Rover Evoque PHEV και σε συνδυασμό με τη μονάδα EV και την μπαταρία αναμένεται να του επιτρέψει να καλύψει περίπου 48 km οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Land-rover-discovery-sport-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις τεχνικές τροποποιήσεις, το Land Rover Discovery Sport του 2019 θα επωφεληθεί και από κάποιες δευτερεύουσες οπτικές βελτιώσεις στο εξωτερικό, εκτός από ορισμένες βελτιώσεις στην καμπίνα, η βρετανική μάρκα αναμένεται να εισάγει ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας. Δεν έγινε γνωστό κάποιο στοιχείο για τον διάδοχο του Freelander μέχρι τώρα, αλλά δεν είναι το μόνο προϊόν της JLR που λαμβάνει ηλεκτρική ενέργεια, καθώς εκτός από το προαναφερθέν Evoque PHEV, η αυτοκινητοβιομηχανία εργάζεται επίσης στα Range Rover και Range Rover Sport PHEV. Και τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιήσουν φέτος τη βενζινοκίνητη μονάδα 2.0 λίτρων, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Land-rover-discovery-sport-back-tsiro-640

Κάθε νέο αυτοκίνητο της εταιρίας θα «ηλεκτροδοτηθεί» κατά κάποιο τρόπο από το 2020, ενώ ήδη η “αδελφή” Jaguar έχει το πρώτο της ηλεκτρικό, τη νέα i-Pace.