Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Fast and Furious θα έχει πρωταγωνίστρια γυναίκα

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο Fast and Furious θα έχει πρωταγωνίστρια γυναίκα

ΝΕΑ

Το επόμενο Fast and Furious θα έχει πρωταγωνίστρια γυναίκα

ΝΕΑ

Με κεντρικό ήρωα έναν γυναικείο χαρακτήρα θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις δύο Αυγούστου η επόμενη συνέχεια των φιλμς: Fast and Furious.  Το “spinoff” (διαφορετικό έργο, που βασίζεται στο ίδιο story και μοιράζεται το ίδιο όνομα) θα έχει τίτλο “Hobbs & Shaw”.

Advertisement
Advertisement

 

Η είδηση για τους φίλους της σειράς των ταινιών “Fast and the Furious” ήρθε από τις σελίδες του Vin Diesel στο Facebook και στο Instagram, ότι το νέο spinoff (κάτι σαν νέο κεφάλαιο στην ιστορία) θα επικεντρωθεί σε ένα γυναικείο χαρακτήρα της… οικογένειας από τους “Μαχητές των Δρόμων”. Επιπλέον, ο Vin Diesel ένας από τους κύριους αστέρες της σειράς, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η πρώτη ταινία spinoff, “Hobbs & Shaw”, θα βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2019.

Advertisement
Advertisement

Ο Diesel ανακοίνωσε μάλιστα πως οι funs των “Μαχητών” θα έχουν να περιμένουν πολλές συνέχειες και παραλλαγές στο ίδιο θέμα, αφού η Universal Pictures ξεκίνησε την παραγωγή τριών spinoffs.  Η δημιουργία του θηλυκού ήρωα υπήρχε ως ιδέα για την ανανέωση των ταινιών από το 2017 και οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά ο Diesel ονόμασε επίσης τρεις γυναίκες σεναριογράφους που θα εμπλέκονται στις νέες ταινίες και τις υποδέχθηκε στην”Fast Family”. Είναι η Nicole Perlman, η Lindsey Beer και η Geneva Robertson-Dworet. Μαζί τους και “Fast and Furious” παραγωγός και αδερφή του Vin Diesel, Samantha Vincent.

Το σενάριο (ναι εκτός από πολλά αυτοκίνητα υπάρχει και σενάριο) του “Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw”βάζει τους Luke Hobbs (τον υποδύεται ο Dwayne “The Rock” Johnson) και Deckard Shaw (Jason Statham), να μαζεύουν την ομάδα για να κυνηγήσουν έναν νέο κακοποιό που θα υποδυθεί ο Idris Elba. Μέσα από αυτήν την περιπέτεια θα αναδυθεί η γυναίκα κεντρική ήρωας του φιλμ.

Advertisement

Δεν είναι ξεκάθαρο, αν το spinoff αυτό μετρήσει ως συνέχεια στη χρονική σειρά των ταινιών, αλλά σίγουρα το “Hobbs and Shaw” θα αποτελεί μέρος των “Fast and Furious”.

Αν τα δύο spinoffs, τα θεωρείτε… ψεύτικα, σας πληροφορούμε πως τα γυρίσματα του “Fast 9” θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Ο Diesel (το ανακοίνωσε και αυτό) ανάρτησε στο Facebook πως η παραγωγή της ένατης ταινίας θα ξεκινήσει στο Λονδίνο. Αυτή είναι η τρίτη ταινία μετά τον θάνατο του Paul Walker.

Advertisement