Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Corsa και η Choupette ποζάρουν για τον Karl Lagerfeld

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Corsa και η Choupette ποζάρουν για τον Karl Lagerfeld

ΝΕΑ

Το Corsa και η Choupette ποζάρουν για τον Karl Lagerfeld

ΝΕΑ

Ο σχεδιαστής μόδας και φωτογράφος Karl Lagerfeld κατάφερε να πείσει ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο να τον συνοδεύσει στο project της Opel – πρόκειται για την Choupette Lagerfeld.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως ίσως έχετε καταλάβει, η εν λόγω… κυρία δεν είναι άλλη από τη γάτα Βιρμανίας του φημισμένου σχεδιαστή που πρωταγωνιστεί στο «Ημερολόγιο 2015 Opel Corsa». Η φωτογράφιση έγινε σε στούντιο στο Παρίσι, με την τετράποδη γαλανομάτα ντίβα που έχει… 42.000 οπαδούς στο Twitter, να ανακαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του νέου Corsa. Τα βελούδινα νύχια της άγγιζαν το τιμόνι, επιχειρούσε άλματα από το καπό ή ξάπλωνε νωχελικά σε ένα παιδικό κάθισμα.

«Η συνταγή ‘Super model σε αυτοκίνητο’ αρχίζει και γίνεται βαρετή. Ο Karl Lagerfeld επινόησε μία νέα και φρέσκια προσέγγιση. Η πέμπτη γενιά Corsa μόλις λανσαρίστηκε. Τα τελευταία 32 χρόνια, έχει φωτογραφηθεί με αναρίθμητα supermodel. Υπήρχε μόνον ένας τρόπος για μεγαλύτερη πρωτοτυπία: η Choupette. Ο Karl Lagerfeld είναι συνώνυμο της αισθητικής, του lifestyle και της κομψότητας – όπως το νέο μας Corsa, ενώ εκφράζει όλα τα παραπάνω και με τις φωτογραφίες του. Η φωτογράφιση και το ημερολόγιο τονίζουν για μία ακόμα φορά τις αξίες της μάρκας – καινοτόμα αυτοκίνητα, επαναστατική σχεδίαση και αξιαγάπητη προσέγγιση», δήλωσε η διευθύντρια μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του, ο ιδιόρρυθμος 81χρονος είπε: «Η Choupette έκανε θαυμάσια δουλειά – όπως αρμόζει σε μία πρωταγωνίστρια. Ήταν τόσο χαλαρή είτε πίσω από το τιμόνι ή πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου. Δεν ήταν καθόλου αγχωμένη. Ωστόσο, κοιμήθηκε για δώδεκα ώρες αφού τελειώσαμε».

Εκτός από διάσημος για τη δημιουργικότητά του στο χώρο της μόδας, ο Karl Lagerfeld είναι και πετυχημένος φωτογράφος, με έργα που εκτίθενται σε διάφορα μουσεία σε όλο τον κόσμο, ενώ έχουν αποτελέσει και το θέμα αρκετών βιβλίων για την τέχνη της φωτογραφίας. Φωτογραφίζει πολυάριθμες διαφημιστικές καμπάνιες (Chanel, Fendi, Karl Lagerfeld …) και είναι τακτικός συνεργάτης σε πολλά διεθνή περιοδικά μόδας.

Advertisement

Η παρουσία της γάτας του, δεν είναι κάτι καινούργιο σε ένα φωτογραφικό στούντιο. Στο παρελθόν, η είχε ποζάρει για το εξώφυλλο της Γερμανικής Vogue στα χέρια του supermodel Linda Evangelista. Αξίζει να σημειωθεί πως η 49χρονη πλέον καλλονή από τον Καναδά στη διαφημιστική καμπάνια του Corsa στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας όταν εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό με τις Christy Turlington, Tatjana Patiz, Kate Moss και Naomi Campbell!

Advertisement

Όσο για τη Choupette, είναι η δεύτερη γάτα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε καμπάνιες για το εν λόγω μοντέλο αφού στην πρώτη του γενιά (1982–1993), ο καρτούν αντιήρωας Tom κυνηγούσε το ποντίκι Jerry που οδηγούσε ένα ευέλικτο, μικρό αυτοκίνητο.

Οι φωτογραφίες του ημερολογίου του Corsa ‘δια χειρός’ Karl Lagerfeld θα παρουσιαστούν σε ιδιωτική έκθεση στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το προηγούμενο ημερολόγιο της Opel που δημιούργησε σε συνεργασία με τον Bryan Adams, είχε θέμα το Opel ADAM.