Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citroen Berlingo γίνεται και αυτοκινούμενο

Ελλάδα 23:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citroen Berlingo γίνεται και αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Η γαλλική εταιρεία λανσάρει ένα «έξυπνο» κιτ, το οποίο μπορεί να μετατρέψει το Berlingo Black Edition σε ένα πρακτικό αυτοκινούμενο.

Advertisement
Advertisement

Στην Ιαπωνία, τα κιτ κάμπινγκ και γενικότερα οι πρακτικές λύσεις στα αυτοκίνητα είναι δημοφιλείς επιλογές για οικογενειάρχες. Βλέποντας, λοιπόν, το πρόσφορο έδαφος, η Citroen λανσάρει το Berlingo Black Edition στη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου, μαζί με ένα ειδικό πακέτο που μετατρέπει τον χώρο αποθήκευσης σε χώρο ύπνου.

Ο λόγος αυτής της κίνησης έγκειται στο γεγονός πως το Berlingo έχει σημειώσει μόλις 10.000 πωλήσεις στην Ιαπωνία από το 2020 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά εκεί.

Καθώς πρόκειται για την Black Edition, το compact βαν της Citroen έχει την κατάμαυρη αισθητική που το χαρακτηρίζει στην απόχρωση Noir Perlanera. Εφοδιάζεται με αλουμινένιες ζάντες 16 ιντσών, όμως όλη η ουσία βρίσκεται στο εσωτερικό όπου βρίσκεις το πακέτο Agre Storage & Bed Kit.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό, ο πελάτης αποκτά έξτρα χώρο αποθήκευσης πίσω και ένα αναδιπλούμενο κρεβάτι, το οποίο βρίσκεται πίσω από τη δεύτερη σειρά και μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες.

Όσοι προπαραγγείλουν το Berlingo Black Edition θα λάβουν δώρο δύο ανθεκτικά, αδιάβροχα κιβώτια της Thor. Καθένα έχει χωρητικότητα 53 λίτρων.

Το σύστημα πρόωσης παραμένει αμετάλλαχτο, με το επιβατικό βαν της Citroen να εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.500άρη turbo diesel BlueHDi ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 130 ίππους και συνεργάζεται αρμονικά μκε 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Advertisement

Όπως και στις στάνταρ εκδόσεις του, το Citroen Berlingo προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις: μία με πενταθέσια καμπίνα όπου το όχημα έχει μήκος 4,405 μέτρα και 597 λίτρα χωρητικότητας για τις αποσκευές και την Berlingo Max όπου το μήκος φτάνει τα 4,77 μέτρα και ο πελάτης επιλέγει ανάμεσα σε επταθέσια διάταξη καμπίνας ή πενταθέσια με χώρο αποθήκευσης 850 λίτρων.

Το Citroen Berlingo Black Edition κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στις 26.965 ευρώ, βάσει του παρόντος συναλλάγματος.

Advertisement