Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το baby-Defender θα σαρώσει…

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το baby-Defender θα σαρώσει…

ΝΕΑ

Το baby-Defender θα σαρώσει…

ΝΕΑ

Αν η Land Rover αποφασίσει να λανσάρει ένα νέο entry-level μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί κάτω από το Defender και να προσφέρει εξαιρετικές off-road δυνατότητες, τότε το σίγουρο θα ήταν ότι η εμπορική του πορεία θα ήταν εκπληκτική.

Advertisement
Advertisement

Κάτι τέτοιο ίσως να μην μείνει μόνο ως εικασία, μιας και αρκετές φήμες κυκλοφορούν ότι η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει ένα νέο μικρό τετρακίνητο μοντέλο το επόμενο έτος με τιμές που θα ξεκινούν από 28.000 ευρώ.

Ακόμα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα μικρό Defender, το οποίο θα δανείζεται αρκετά αισθητικά στοιχεία από το μεγαλύτερο μοντέλο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες ως δεδομένες, αρκετοί καλλιτέχνες σχεδιάζουν το μελλοντικό αυτοκίνητο, δίνοντάς μας σήμερα μια μικρή γεύση. Το σχήμα του “κουτιού” υιοθετείται και στο baby-Defender, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα δείχνουν πολύ προχωρημένα για την εποχή. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει.

Advertisement
Advertisement

Να σημειωθεί ότι η Land Rover έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της (στην Αμερική) από το 2012 μέχρι σήμερα, αλλά η προσθήκη του μικρού Defender θα εκτοξεύσει τον αριθμό των ταξινομήσεων στα ύψη.

Advertisement