Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi SQ7 παίρνει αναβολικά

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi SQ7 παίρνει αναβολικά

ΝΕΑ

Το Audi SQ7 παίρνει αναβολικά

ΝΕΑ

Για ακόμα μια φορά η ABT τονίζει κάθε διάσταση του δυναμικού χαρακτήρα ενός γρήγορου Audi κάνοντας το SQ7 από ταχύτατο SUV σε πύραυλο εδάφους-εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Είναι από τις φορές που η ABT έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μενού τόσο για την εμφάνιση όσο και για την ουσία. Το πακέτο αναβάθμισης της ισχύος που έχει ετοιμάσει για το φρεσκαρισμένο SQ7 ανεβάζει την απόδοση του 4.0 λιτρου V8 biturbo diesel από τους 435 στους 510 ίππους την στιγμή που η ροπή έχει αυξηθεί από τα 91,7 στα 98,9 χλγμ.

Χωρίς κάποια άλλη μεταβολή που να αφορά του 48 volt υβριδικό σύστημα ή την μετάδοση του SQ7 η ABT ανακοινώνει πως η βελτίωση της απόδοσης έχει επιφέρει μια μείωση του χρόνου που χρειάζεται η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα κατά 0,2’’ με την διαδικασία να ολοκληρώνεται πλέον σε 4,6΄΄ ενώ αμετάβλητη μένει η τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το οπτικό κομμάτι η ΑΒΤ προσφέρει ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει προεκτάσεις θόλων, πλαϊνές ποδιές, αεροδυναμικό χείλος για τον εμπρός προφυλακτήρα και μεγάλο διαχύτη για τον πίσω καθώς και νέα απόληξη εξάτμισης, αεροτομή από ανθρακονήματα και φυσικά μεγαλύτερους τροχούς 22 ιντσών της ABT. Επιπλέον στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτομέρειες του διάκοσμου από ανθρακονήματα ενώ έχουν προστεθεί και κάποια λογότυπα της ABT.