Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS6 Avant με 1.000+ ίππους

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi RS6 Avant με 1.000+ ίππους

ΝΕΑ

Το Audi RS6 Avant με 1.000+ ίππους

ΝΕΑ

Όσοι βρίσκουν τους 600 ίππους του Audi RS6 Avant λίγους, υπάρχουν προτάσεις που υπόσχονται ποιοτικές επεμβάσεις και αναβάθμιση στην απόδοση που ξεπερνά τους 1.000 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το Audi RS6 Avant είναι από την εργοστασιακή του μορφή κιόλας, συγκλονιστικό σε εμφάνιση και επιδόσεις. Για όσους όμως θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχουν λίγες εταιρείες βελτιώσεων που –όπως οι ίδιες επισημαίνουν- είναι καλές και ικανές να παρέχουν ποιοτικές αναβαθμίσεις και εντυπωσιακή αύξηση στην απόδοση του κινητήρα. Μιλάμε για το V8 σύνολο με τη χωρητικότητα των 4,0 λίτρων που αποδίδει 600 ίππους και τους περνάει στο δρόμο μέσω των τεσσάρων τροχών, με τη βοήθεια του αυτόματου Tiptronic κιβωτίου 8 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η ABT που έχει τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά στις βελτιώσεις των μοντέλων του Ομίλου VW, ανακοίνωσε πως έχει έτοιμο κιτ για αύξηση της ισχύος του RS6 στα 730 άλογα. Για όσους όμως, ούτε αυτό είναι αρκετό, η πρόταση TenTension της Wheelsandmore, είναι η απόλυτη. Μιλάμε για 1.010 ίππους απόδοσης από τον twin-turbo V8 κινητήρα, με μέγιστη τιμή ροπής τα 1.250 Nm! Η εταιρεία επεμβαίνει στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα ενώ αλλάζει και τις τουρμπίνες με άλλες, μεγαλύτερες όπως και το σώμα της εξάτμισης αλλά και τα τελικά της. Δεν ξεκαθαρίζεται αν υπάρχει έγκριση τύπου για χρήση δρόμου ή αυτό το επίπεδο της βελτίωσης αφορά μόνο την χρήση πίστας, πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι (και) οπτικά πολύ δυνατή.