Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS Q8 στην καλύτερη εκδοχή του

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Audi RS Q8 στην καλύτερη εκδοχή του

ΝΕΑ

Το Audi RS Q8 στην καλύτερη εκδοχή του

ΝΕΑ

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως στις αγγελίες των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων το Audi RS Q8 με το πακέτο Vorsprung πωλείται σε υψηλότερες τιμές από αυτές ενός καινούργιου χωρίς τον επιπλέον εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Αφορμή για το σχόλιο μας είναι μια αγγελία που ανέβηκε από τον οίκο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Romans International στη Μ. Βρετανία στην οποία ένα Audi RS Q8 του 2020 με 2.065 χιλιόμετρα στο οδόμετρο πωλείται έναντι 110.950 λιρών, τιμή η οποία ξεπερνά κατά αρκετές χιλιάδες λίρες αυτή ενός καινούργιου RS Q8 στους τιμοκαταλόγους της Audi.

Ο λόγος γι’αυτό είναι πως το συγκεκριμένο RS Q8 που είναι βαμμένο σε Daytona Grey απόχρωση φορά το πακέτο Vorsprung αλλά και σχεδόν όλα τα έξτρα που προσφέρονται στις λίστες εξοπλισμού της Audi. Έτσι λοιπόν μεταξύ άλλων το αυτοκίνητο φορά τις τεράστιες 23άρες ζάντες Diamond Cut όπως και το εξωτερικό αισθητικό πακέτο με τα διακοσμητικά στοιχεία σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχει διάκοσμος από ματ ανθρακονήματα, ηχοσύστημα B&O, εσωτερικό πακέτο επενδύσεων με μαύρο δέρμα και αλκαντάρα, πανοραμική οροφή, καθίσματα με εξαερισμό και λειτουργία μασάζ ενώ ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνει όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που μπορούν να προστεθούν στο Q8.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για το κορυφαίο SUV της Audi που κινείται από τον 4.0λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα των 600 ίππων οι οποίοι περνούν σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Quattro και χαρίζουν στο RS Q8 επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Advertisement