Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi Q8 της Lumma Design

Ελλάδα 9:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi Q8 της Lumma Design

ΝΕΑ

Το Audi Q8 της Lumma Design

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι νεοεισερχόμενο στον κόσμο των SUV coupe, ωστόσο, το Audi Q8 βρίσκεται ήδη στο ραντάρ των βελτιωτικών οίκων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Lumma Design.

Advertisement
Advertisement

Η Lumma Design ετοιμάζει ένα κιτ aftermarket που θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι για το συγκεκριμένο Audi, λέγοντας εμφατικά ότι “ενισχύει την υπερβολική εμφάνιση του SUV coupe και υπογραμμίζει ταυτόχρονα την μοναδικότητά του”. Στις επίσημες απεικονίσεις που κυκλοφόρησε η Lumma, το Q8 αγκαλιάζει μια μπροστινή ποδιά, ένας πίσω διαχύτης, νέες πλευρικές ποδιές και επεκτάσεις φτερών και στις τέσσερις γωνίες του εντυπωσιακού αμαξώματος. Αυτά μπορούν να ενωθούν με διάφορα πρόσθια αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά παράλληλα και καπό, αεροτομή οροφής και πίσω πτέρυγα, άπαντα φτιαγμένα από ανθρακονήματα, λόγω εξοικονόμησης βάρους.

Το πακέτο ρύθμισης για το Audi Q8 περιλαμβάνει επίσης ένα σύνολο νέων ζαντών. Αυτές μπορεί να έχουν μέγεθος 22, 23 ή 24 ιντσών και, αντίθετα με τα μέρη του αμαξώματος, βρίσκονται ήδη σε στοκ, με τον οίκο βελτιώσεων Lumma να αναφέρει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα συμβάλλοντας στην ευρύτερη εμφάνιση του οχήματος.

Το εσωτερικό επίσης απέχει πολύ συγκριτικά με το εργοστασιακό μοντέλο. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόταση της εταιρείας είναι κόκκινο και μαύρο δέρμα για τα καθίσματα, εμπρός και πίσω υποβραχιόνια όπως και πάνελ θυρών. Κατόπιν αιτήματος, μπορούν να διαμορφώσουν κατάλληλα το πιλοτήριο για κάθε απαίτηση πελάτη. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνουν είναι να αναβαθμίσουν τον κινητήρα. Έτσι, εάν το επιθυμούν σόνι και καλά, θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλους βελτιωτικούς οίκους όπως είναι η ABT Sportsline, η οποία δύναται να εγκαταστήσει νέα μονάδα ελέγχου στον πετρελαιοκινητήρα V6 3,0 λίτρων. Αυτό του επιτρέπει να αποδίδει 330 PS και 650 Nm ροπής, από τα σχεδόν 286 PS και 600 Nm ροπής της εργοστασιακής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement