Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi e-tron Sportback δοκιμάζεται σκληρά

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi e-tron Sportback δοκιμάζεται σκληρά

ΝΕΑ

Το Audi e-tron Sportback δοκιμάζεται σκληρά

ΝΕΑ

Παρακάτω παρουσιάζονται νέες φωτογραφίες ενός δοκιμαστικού αυτοκινήτου Audi e-tron Sportback, το οποίο εντοπίστηκε να δοκιμάζεται σκληρά σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η έκδοση του Audi e-tron αποκαλύφθηκε σε έκδοση concept το 2017 και υποσχέθηκε να εισέλθει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του 2019. Να σημειώσουμε πως οι χαμηλές θερμοκρασίες που επιφέρει η βαρυχειμωνιά σε πολλά σημεία του πλανήτη, δοκιμάζει σκληρά τις μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γι αυτό ίσως το λόγο οι κατασκευαστές ρίχνουν μεγάλο βάρος στο κομμάτι της εξέλιξής τους σε αυτόν τον τομέα. Θυμηθείτε τι έγινε με τα προβλήματα των Tesla στην παγωμένη Αμερική πριν από λίγο καιρό και θα καταλάβετε τη σπουδαιότητα της αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.

Σε ότι αφορά τώρα στο Audi e-tron Sportback, αυτό αναμένεται να μοιράζεται τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα / μπαταρία με το βασικό e-tron που γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό. Και τα δύο θα παράγονται στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Να θυμίσουμε εδώ κάποιες από τις προδιαγραφές του Audi e-tron Sportback που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας:

Συστοιχία μπαταριών 95 kWh
500 km αυτονομία (NEDC)
503 PS ισχύς
Δυο ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνηση
0-100 km/h σε 4,5 sec

Advertisement
Advertisement

Η Audi σχεδιάζει το επίσημο ντεμπούτο του EV στα τέλη του 2019, καθώς είναι βέβαιο πως τότε θα είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή.