Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο Renault Clio V6 πωλείται

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο Renault Clio V6 πωλείται

ΝΕΑ

Το απόλυτο Renault Clio V6 πωλείται

ΝΕΑ

Στις 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει η δημοπρασία που αφορά σε ένα από τα καλύτερα Clio V6 που μπορεί να εντοπίσει κάθε φίλος της Renault.

Advertisement
Advertisement

Το κεντρομήχανο Clio με το V6 μοτέρ να καταλαμβάνει το χώρο όπου στα «κανονικά» μικρά της Renault είναι ο χώρος για τους πίσω επιβάτες, είναι μια από τις τελευταίες special δημιουργίες της Γαλλικής εταιρείας. Το συγκεκριμένο Clio V6 είναι δεύτερης γενιάς, πωλήθηκε καινούργιο το 2005 και έκτοτε, έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη ο οποίος στο κοντέρ έχει «γράψει» μόνο 12.230 χιλιόμετρα μέχρι τώρα. Το αριθμημένο αυτό Clio V6, είναι το νούμερο 304 από τα 354 δεξιοτίμονα που παρήχθησαν και με δεδομένα τα παραπάνω, η τιμή που αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία, θα κυμανθεί από τα €45.000  έως τα €65.000.

Advertisement
Advertisement

Η δημοπρασία που θα γίνει από την εταιρεία The Market, θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου. Το μοντέλο που εξελίχθηκε από την Tom Walkinshaw Racing (TWR) στο Uddevalla της Σουηδίας, διαθέτει εκτός του 3λιτρου V6 κινητήρα με τους 252 ίππους, κιβώτιο ταχυτήτων της Quaife και μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση, είναι υπόθεση 5,9 δευτερολέπτων αν και το Clio V6 έχει μείνει στην ιστορία ως το πλέον απαιτητικό από τον οδηγό μικρό μοντέλο στη σύγχρονη ιστορία του Γάλλου κατασκευαστή.