Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Mini Convertible Sidewalk

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Mini Convertible Sidewalk

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Mini Convertible Sidewalk

ΝΕΑ

Η ονομασία Sidewalk επανέρχεται στη γκάμα της Mini στη νέα έκδοση του Convertible που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αγορές τον ερχόμενο Μάρτιο.

Advertisement
Advertisement

Οι πιστοί του ανοιχτού Mini, έχουν κάθε λόγο για να χαίρονται. Η νέα έκδοση του μοντέλου είναι έτοιμη και αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές μέσα στο έτος που μόλις ξεκίνησε. Μάλιστα, μετά το 2007 που πρωτοπαρουσιάστηκε, έχουμε επανακυκλοφορία της έκδοσης Sidewalk που έχει να κάνει τόσο με το χρώμα του αμαξώματος, όσο και με άλλες επιμέρους λεπτομέρειες, αισθητικές και εξοπλιστικές.

Advertisement
Advertisement

Το μπλε μεταλλικό χρώμα του αυτοκινήτου των φωτογραφιών για παράδειγμα, είναι το Deep Laguna και είναι αποκλειστικά για την έκδοση Sidewalk. Χαρακτηριστικές της συγκεκριμένης έκδοσης είναι και οι δίχρωμες ζάντες των 17 ιντσών αλλά και οι αυτοκόλλητες ταινίες στο καπό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο της έκδοσης Sidewalk, είναι ωστόσο η υφασμάτινη οροφή με το σχέδιο που έχει πάνω της, χάρη στη χρήση διαφορετικού υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την παραγωγή της.

Στην καμπίνα, κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες δίνουν μια άλλη συνολική αίσθηση στο Mini, με το λογότυπο Sidewalk να κοσμεί κάποια σημεία- όπως είναι το κάτω μέρος του τιμονιού. Η έκδοση Sidewalk είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες των One, Cooper και Cooper S, η απόδοση των οποίων φτάνει τους 192 ίππους. Αναφορικά με τη μετάδοση, οι επιλογές είναι οι κλασικές δύο, με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και 7άρι αυτόματο. Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με το κόστος της έκδοσης Sidewalk η οποία αναμένεται στις αγορές να λανσαριστεί το Μάρτιο του 2020.

Advertisement