Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αμερικάνικο όνειρο του Fiat 500

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αμερικάνικο όνειρο του Fiat 500

ΝΕΑ

Το αμερικάνικο όνειρο του Fiat 500

ΝΕΑ

Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, το 500 της Fiat δεν έχει κάνει την επιτυχία που θα περίμενε κανείς. Ίσως αν είχε κάποιες λεπτομέρειες από άλλα μοντέλα της FCA, να τα κατάφερνε καλύτερα.

Advertisement
Advertisement

Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε ο Kleber Silva και συνδύασε σε ένα ψηφιακό σκίτσο, χαρακτηριστικά από το Dodge Dart SRT με την πασίγνωστη φιγούρα του Fiat 500. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μια και δίνει μια διαφορετική προσέγγιση από το μικρό μοντέλο της Fiat. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι πως παρά την πλήρη μετάλλαξη των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω, που συνήθως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο συνολικό αισθητικό προφίλ του αυτοκινήτου, το αποτέλεσμα έχει τη δική του ξεχωριστή γοητεία, χωρίς να μεταλλάσσεται σε κάτι τελείως ξένο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Advertisement
Advertisement

Τόσο εμπρός, όσο και πίσω, το 500 μεταμορφώνεται σε κάτι που θα μπορούσε αν το δει κανείς αντίστροφα, να είναι μια hatchback Hellcat πρόταση. Τα σχετικά λογότυπα πάντως, έχουν τοποθετηθεί από τον «καλλιτέχνη των pixels» και με τον τρόπο αυτό, ίσως η αμερικάνικη αγορά να είχε διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα του μικρού μοντέλου της Fiat. Ακόμα και χωρίς V8 κάτω από το εμπρός καπό.