Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αγροτικό της Jeep έρχεται στην Ευρώπη

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αγροτικό της Jeep έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το αγροτικό της Jeep έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Στα άμεσα σχέδια της Jeep για την αγορά της Ευρώπης φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται η έλευση περισσότερων μοντέλων από την γκάμα της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Αρκετά μοντέλα που μέχρι τώρα πωλούνταν μόνο στην αγορά της Αμερικής φαίνεται πως θα κάνουν απόβαση και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα άμεσα σχέδια της Jeep. Συγκεκριμένα μέσα στο 2020 αναμένεται πως θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις το Jeep Gladiator, του pick-up που βασίζεται στο νέο Wrangler και το οποίο παρουσιάστηκε την περσινή χρονιά. Η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε κατόπιν ερευνών οι οποίες έδειξαν πως αρκετά μοντέλα της Jeep θα μπορούσαν να έχουν μια άκρως ικανοποιητική εμπορική πορεία και στην Ευρώπη.

Το Gladiator αναμένεται πως θα βοηθήσει περεταίρω την Jeep που την περσινή χρονιά είδε τις ευρωπαϊκές της πωλήσεις να αυξάνονται κατά 50% φθάνοντας τις 170.000 μονάδες. Τα πιο εμπορικά της μοντέλα είναι τα Renegade και Compass τα οποία φέτος θα εμπλουτιστούν με τις νέες εκδόσεις S. Σημαντικό ρόλο αναμένεται πως θα παίξει όμως και το νέο Wrangler καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο με σημαντική ιστορία και φανατικό κοινό.

Η έλευση του Gladiator πιθανότατα θα είναι το πρώτο βήμα της επέκτασης της γκάμας της Jeep στην Ευρώπη. Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε και ένα επταθέσιο SUV που θα βρίσκεται κοντά στο Grand Cherokee και θα παρουσιαστεί πριν το 2022 ενώ η φήμες μιλούν και για ένα πολυτελές μεγάλο SUV που θα αποτελεί απόγονο του Grand Wagoneer και θα οριοθετήσει την κορυφή της γκάμας.

Advertisement
Advertisement