Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ADAM ROCKS στο Vine

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To ADAM ROCKS στο Vine

ΝΕΑ

To ADAM ROCKS στο Vine

ΝΕΑ

Η Opel επεκτείνει την καμπάνια του νέου ADAM ROCKS στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκινώντας συνεργασία με τον «μάγο» του Vine, Zach King.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η γερμανική μάρκα εντείνει τη χρήση των καναλιών των social media στην επικοινωνία της και υπέγραψε συνεργασία με τον αμερικανό  που ερμηνεύει τα χαρακτηριστικά του νέου «άγριου μικρού» της μοντέλου σε έξι, μικρής διάρκειας βίντεο κλιπ. Αυτά τιτλοφορούνται Bubble Gum, Cardboard, Drift, Remote Control, Snatch και Cannonball.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του προβάλλονται  στο Opel-Vin-Portal και στο κανάλι Vine του Zach King. Επιπλέον, στα σποτάκια (μεταξύ των οποίων και ένα making of), συνδέονται με όλα τα social media της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

«Χρειάζεται να προσελκύουμε τους πελάτες από τα μέρη όπου συχνάζουν περισσότερο. Το υποψήφιο κοινό του Opel ADAM αντλεί τις περισσότερες πληροφορίες του από τα social media. Επομένως, εντείνουμε τις δραστηριότητές μας στο συγκεκριμένο τομέα  και η συνεργασία με έναν από τους καλύτερους του είδους ήταν η προσφορότερη επιλογή. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Zach King σε αυτό το project», εξήγησε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller.

Ο 24χρονος King έχει ήδη τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις για το έργο του και είναι ένας από τους κορυφαίους κινηματογραφιστές του Vine, ένα δημοφιλές δίκτυο βίντεο σε ΗΠΑ και Καναδά.