Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 4×4 του Ινδού κοστίζει όσο οι πόρτες της Mercedes G-Class

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 4×4 του Ινδού κοστίζει όσο οι πόρτες της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Το 4×4 του Ινδού κοστίζει όσο οι πόρτες της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Η ινδική Force παρουσίασε το αναβαθμισμένο της Gurkha με μεγαλύτερο αμάξωμα και πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η Force Motors μπορεί να μην είναι γνωστή στη χώρα μας, ωστόσο στην Ινδία είναι μια από τις σημαντικές εταιρείες στον τομέα των 4Χ4 αυτοκινήτων. Πρόσφατα η Force παρουσίασε το αναβαθμισμένο της Gurkha το οποίο είναι το αντίστοιχο Mercedes G-Class της Ευρώπης έχοντας πολύ πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Το καινούριο Gurkha έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις αποκτώντας μάλιστα και τρίτη σειρά καθισμάτων στην καμπίνα. Το σχήμα του είναι κυβικό όπως η G-Class και τα Land Rover, έχοντας έντονα στοιχεία Off-Road όπως τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος στα 233 χιλ. το snorkel, τη σχάρα οροφής και τη σκάλα στο πίσω μέρος. Οι τροχοί είναι μεγάλοι 18 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους.

Στο εσωτερικό το 4X4 της Force είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη 9 ιντσών συμβατή τόσο με Apple CarPlay όσο και Android Auto, ενώ τα όργανα είναι μοντέρνα θυμίζοντας ευρωπαϊκά και ιαπωνικά πολυτελή αυτοκίνητα. Ακόμα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά στο εσωτερικό κάτι που ανεβάζει το επίπεδο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου βρίσκεται ένας κινητήρας πετρελαίου 2.6 λίτρων της Mercedes-Benz με απόδοση 140 ίππους και 320 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω 5τάχυτου κιβωτίου με τα διαφορετικά να έχουν δυνατότητα κλειδώματος. Το Force Gurkha είναι διαθέσιμο στην Ινδία με τιμή εκκίνησης τις 20.000 ευρώ.