Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Με την A-Class τα βλέπεις όλα!

Ελλάδα 18:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με την A-Class τα βλέπεις όλα!

Mercedes A-Class

Με την A-Class τα βλέπεις όλα!

Mercedes A-Class

Μπορεί η Mercedes-Benz A-Class να προσφέρει απλόχερα οδηγικές απολαύσεις, παραμένει όμως ένα αυτοκίνητο που υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να «ζει» σε αστικό τοπίο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν η γερμανική εταιρεία εφοδίασε το μοντέλο της με τεχνολογία που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αρωγό και στον πάλαι ποτέ Γολγοθά εντός πόλης: το παρκάρισμα. Θέλετε λοιπόν να παρκάρετε με την άνεσή σας; Επιλέγετε στον εξοπλισμό πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°!

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° κατά την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Advertisement
Advertisement

– Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, ένδειξη θέσεων στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων καθώς άνετη είσοδο και έξοδος από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης

– Κάμερα 360° με τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες μικρής εμβέλειας στη μάσκα ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό, καθώς και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών, για την προβολή και των τεσσάρων πλευρών του αυτοκινήτου και την πανοραμική απεικόνιση του αυτοκινήτου και της γύρω περιοχής στην οθόνη πολυμέσων

2018-Mercedes-A-Class-paketo-stathmefsis640

Advertisement

– Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, π.χ. πεζοδρομίων

– Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές, για βέλτιστη ορατότητα κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς

Advertisement

– Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα

– Πλήκτρο με LED κατάστασης για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC