Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θέμα έχουν τα Grand Cherokee στις ΗΠΑ;

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θέμα έχουν τα Grand Cherokee στις ΗΠΑ;

ΝΕΑ

Τι θέμα έχουν τα Grand Cherokee στις ΗΠΑ;

ΝΕΑ

Η Jeep διακόπτει τη διάθεση του Grand Cherokee στις ΗΠΑ μέχρι να βρεθεύ λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα Grand Cherokee και Grand Cherokee L του 2022 γεγονός που την οδήγησε στη διακοπή της διάθεσής τους στην αγορά των ΗΠΑ.

Έχουν μαζευτεί αρκετές δηλώσεις ιδιοκτητών του αυτοκινήτου σε αμερικάνικα forum για ιδιοκτήτες μοντέλων της Jeep, σύμφωνα με τις οποίες το κλειδί του αυτοκινήτου σταμάτα να λειτουργεί χωρίς να έχει πρόβλημα με τη μπαταρία του, κλειδώνοντας το αυτοκίνητο και τους ίδιους έξω από αυτό.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, σαν να μην φτάνει αυτό, σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι ίδιοι, ανοίγοντας το αυτοκίνητο με το δεύτερο κλειδί, το αυτοκίνητο μπαίνει σε safe mode και ενεργοποιείται το κλείδωμα της απόδοσης σαν να είναι κλεμμένο. Ένας από αυτούς, στο forum του Jeep Garage, έγραψε «το Grand Cherokee μου δεν αναγνωρίζει το κλειδί. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την κεραία ή την κεντρική μονάδα ελέγχου στο όχημα».

«Έχουμε εντοπίσει μια λύση και προχωράμε στην άμεση παράδοση των κατάλληλων ανταλλακτικών στο δίκτυο των αντιπροσώπων μας. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει περιορισμένο αριθμό οχημάτων και δεν απαιτεί ανάκληση. Επικοινωνούμε με τους πελάτες για να τους ενημερώσουμε ότι η δωρεάν επισκευή είναι άμεσα διαθέσιμη» δήλωσε εκπρόσωπος της Jeep στις ΗΠΑ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep e-Hybrid: Μια νέα εμπειρία οδήγησης (video+τιμές)
Ιδού το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe για τους Ευρωπαίους
Θέλεις Jeep με 440 ευρώ;

Advertisement

 

 

 

Advertisement