Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tι θα παρουσιάσει η Honda στη Γενεύη

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tι θα παρουσιάσει η Honda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Tι θα παρουσιάσει η Honda στη Γενεύη

ΝΕΑ

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από τις σελίδες του newsauto, η Honda θα μας παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης το Τype R παραγωγής. Παράλληλα, η ιαπωνική φίρμα μας ετοιμάζει και άλλες «τεχνολογικές» εκπλήξεις. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Advertisement
Advertisement

Την παρουσία της Honda στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα σηματοδοτήσει η αποκάλυψη του νέου Civic Type R. Το μοντέλο εξελίχθηκε παράλληλα με το Civic hatchback και θα διαθέτει και πάλι 2λιτρο VTEC Turbo με απόδοση άνω των 320 ίππων. Η παραγωγή του νέου Civic Type R θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 στη μονάδα Honda of the UK Manufacturing (HUM) στο Swindon, και το αυτοκίνητο θα εξάγεται στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ. Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει επίσημα ένα Type R με σήμα της Honda στη Β. Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρεθεί, επίσης, και το Clarity Fuel Cell. Πρόκειται για ένα όχημα κυψελών καυσίμου με μέγιστη αυτονομία 620 km. Η άφιξη του  νέου Clarity στην Ευρώπη στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας HyFIVE (Hydrogen For Innovative Vehicles) ενισχύει τις συνεχείς προσπάθειες της Honda για την ευρύτερη χρήση των οχημάτων κυψελών καυσίμου και τη δημιουργία μιας βιώσιμης υποδομής ανεφοδιασμού υδρογόνου.

Τέλος, την πρώτη του εμφάνιση, επί ευρωπαϊκού εδάφους αυτή τη φορά, θα κάνει το Honda NueV. Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο όχημα με σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που «μαθαίνει» από τις καθημερινές συνήθειες του οδηγού.

Advertisement