Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη η επιστροφή του Opel GT;

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γενεύη η επιστροφή του Opel GT;

ΝΕΑ

Στη Γενεύη η επιστροφή του Opel GT;

ΝΕΑ

Η γκάμα του νέου Astra θα εμπλουτιστεί μέσα στο 2016 με το λανσάρισμα του Sports Tourer, την έκδοση station wagon, όμως θα υπάρξουν και άλλα… νέα από την Opel για τη χρονιά που έρχεται. Σε μήνυμά του στο κανάλι της Opel στο youtube, ο Πρόεδρος της μάρκας, επιβεβαίωσε ότι στην προσεχή έκθεση της Γενεύης (τον Μάρτιο) θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

«Είναι κάτι που πιθανόν δεν θα περιμένατε από εμάς. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω πώς θα το υποδεχθείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Karl-Thomas Neumann. Εδώ και λίγους μήνες έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Opel σχεδιάζει να επαναφέρει στη γκάμα της ένα σπορ μοντέλο και στην ελβετική πόλη θα παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή το GT.

Το roadster που παρουσιάστηκε το 2007 βασιζόταν σε πλατφόρμα της General Motors και απογοήτευσε με την ποιότητα κατασκευής του. Φυσιολογικά λοιπόν η παραγωγή του σταμάτησε το 2010. Αυτή τη φορά η Opel φαίνεται ότι θα επιλέξει coupe αμάξωμα, όπως το πρώτο GT στις δεκαετίες ’60 και ’70.

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις για τη σχεδίαση του concept car, λογικά θα αποτελεί εξέλιξη του πρωτότυπου Monza, όπως φαίνεται και στην επεξεργασμένη φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στο γερμανικό Auto Bild. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές το πρώτο δίμηνο του 2016.