Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη Γενεύη η Lamborghini;

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δείξει στη Γενεύη η Lamborghini;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη Γενεύη η Lamborghini;

ΝΕΑ

Το 2016 η Lamborghini γιορτάζει τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της, Ferruccio Elio Arturo Lamborghini και στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύει στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο, ν α αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής μάρκας, Stephan Winkelmann, που επίσης αποκάλυψε πως οι πελάτες της έχουν ήδη δει κάποια προσχέδια για να… αρχίσουν να αδειάζουν τις τσέπες τους.

«Θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από τις Huracan και Aventador. Από πλευράς κόστους θα κινείται στα γνώριμα πλαίσια και θα είναι ένα αυτοκίνητο που θα απευθύνεται τόσο σε συλλέκτες και λάτρεις της μάρκας, όσο και σε εκείνους που θα θέλουν να το οδηγούν πιο συχνά. Θα είναι όμορφο αλλά ίσως όχι όσο ακραίο σε σχεδιασμό φαντάζεστε», είπε ο Γερμανός μάνατζερ σε συνέντευξή του στο AutoExpress.

Advertisement
Advertisement

Δεν αποκλείεται αυτό το μοντέλο να αποτελέσει την έκδοση παραγωγής της Egoista καθώς όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Lamborghini σκοπεύει να το επαναφέρει (διαβάστε περισσότερα εδώ).