Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη Φρανκφούρτη η Mitsubishi

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δείξει στη Φρανκφούρτη η Mitsubishi

ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη Φρανκφούρτη η Mitsubishi

ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 (IAA) πλησιάζει και ο ένας μετά τον άλλο, οι κατασκευαστές ανακοινώνουν τα χαρτιά τους ενόψει αυτού του σημαντικού ραντεβού της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Έτσι και η Mitsubishi Motors που θα έχει στο περίπτερό της το ανανεωμένο Outlander PHEV με Dynamic Shield, το οποίο θα πραγματοποιήσει και το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου αυτό το μήνα.

Το νέο Outlander PHEV είναι ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι, κάτι που αυξάνει την αξία της χρηστικότητάς του ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2013 ως το πρώτο plug-in υβριδικό 4WD SUV. Τώρα εξάγεται σε 48 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών, και είναι ένα PHEV με ραγδαία αυξανόμενη δημοτικότητα με συνολικές πωλήσεις περίπου 70.000 μονάδων.

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιεί το Plug-in Hybrid EV System της Mitsubishi Motors, που αποτελείται από ένα σύστημα Twin Motor 4WD, με ανεξάρτητα μοτέρ για την κίνηση των εμπρός και πίσω τροχών, και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για ηλεκτρική οδήγηση χωρίς χρήση βενζίνης ή εκπομπές CO2.

Εκτός από αυτό, στη γερμανική έκθεση η ιαπωνική εταιρεία θα έχει στο περίπτερό της την αγωνιστική έκδοση του Outlander PHEV που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally και αρκετά μοντέλα παραγωγής από μία συνολική γκάμα 15 οχημάτων. Ανάμεσά τους θα είναι το νέο Outlander, το L200, το i-MiEV, το Space Star κ.α.

L200-TP-a640

Advertisement

Παράλληλα η MMC θα παρουσιάσει επίσης ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Επίσης θα εκτίθεται το Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Auto and Apple CarPlay και διατίθεται ήδη με το Pajero SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η 66η Έκθεση της Φρανκφούρτης θα διεξαχθεί στις 15-27 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt.

Advertisement