Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Daihatsu στο Τόκιο;

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δείξει η Daihatsu στο Τόκιο;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Daihatsu στο Τόκιο;

ΝΕΑ

Πριν από το Tokyo Auto Salon που πρόκειται να ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η Daihatsu έχει αποκαλύψει μια πληθώρα ειδικών αυτοκινήτων, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα στείλουν τα πλήθη που αγαπούν τα επονομαζόμενα και ως Kei-car στη φρενίτιδα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ξεκινώντας από την εμφάνιση των μοντέλων της Daihatsu θα υπάρξουν μερικά ενδιαφέροντα μικρά αυτοκίνητα τα οποία θα περιλαμβάνουν δύο μικροσκοπικά hatchback Mira και ένα minivan. Το πρώτο ονομάζεται Daihatsu Mira Totto Activ Ver, είναι βαμμένο σε μια ελαφριά σκιά του μπλε και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ελκυστική εμφάνιση αλλά και την απαραίτητη πρακτικότητα στην πόλη.

Daihatsu-tokyo-auto-salon-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Δίπλα του θα τοποθετηθεί το Mira Tocot Elegant Ver το οποίο θα υιοθετεί απέριττη λευκή απόχρωση και σπορ τροχούς. Το Daihatsu Hatsune Miku Limited Package θα παρουσιαστεί δίπλα στα δύο μοντέλα Mira και θα προσφέρει διχρωμία. Παράλληλα με αυτά υπάρχει επίσης το Thor Premium van, το Boom Elegant και δύο διαφορετικά φορτηγά Hijet, ένα από τα οποία έχει προσαρμοστεί ως το τέλειο όχημα για την αποθήκευση, επίδειξη και μεταφορά φρούτων και λαχανικών στις μεγαλουπόλεις.

Daihatsu-tokyo-auto-salon-tsiro-640

Κατά τη διάρκεια του Auto Salon του Τόκιο, η Daihatsu θα παρουσιάσει το Copen Coupe για πρώτη φορά. Κυκλοφόρησαν πληροφορίες και φωτογραφίες του πριν από λίγες ημέρες, το χαμηλό σπορ αυτοκίνητο χρησιμοποιεί οροφή από πλαστικό ενισχυμένη με ίνες άνθρακα ενώ η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 200 κομμάτια. Εντυπωσιακό παρών θα δώσει στην έκθεση κι ένα αναπαλαιωμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο Daihatsu P5 του 1968 που θεωρείται βέβαιο πως θα γυρίσει τα περισσότερα κεφάλια. Το αυτοκίνητο συνδυάζει το κίτρινο, το κόκκινο και το λευκό χρώμα στο αμάξωμά του, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν το αγωνιστικό που εξασφάλισε τη 3η θέση το 1968 στο Grand Prix της Ιαπωνίας.

Advertisement

Daihatsu-tokyo-auto-salon-retro-race-tsiro-640