Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Citroen στην «Αυτοκίνηση 2015»;

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα δείξει η Citroen στην «Αυτοκίνηση 2015»;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει η Citroen στην «Αυτοκίνηση 2015»;

ΝΕΑ

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για να ανοίξει τις πύλες της η έκθεση «Αυτοκίνηση 2015» και οι ελληνικές αντιπροσωπείες αποκαλύπτουν τι θα περιλαμβάνουν τα περίπτερά τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η Citroen λοιπόν τόνισε την παρουσία όλων των νέων κινητήρων Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi που εξοπλίζουν πλέον όλη τη σειρά «C», καθώς και όλα τα καινούργια μοντέλα της.

Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του για τουςκινητήρες βενζίνης «PureTech» και με περισσότερες από 100 πατέντες ευρεσιτεχνίας για τους κινητήρες πετρελαίου «BlueHDi», οι νέοι αυτοί κινητήρες αποτελούν σημείο αναφοράς για τη Citroen.

Advertisement
Advertisement

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθούν το βραβευμένο με τον τίτλο «World Car Design of the Year 2015» του θεσμού «World Car Awards», C4 Cactus. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις νέες εκδόσεις C1 Special Edition (2 Tone), C3 iStreet, καθώς και τo νέο C4 αλλά και τα C3 Picasso και Grand C4 Picasso.

Το κοινό επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει το Citroën My App σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της γαλλικής εταιρείας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Test Drive, με τα νέα C1 Airscape 1.2lt 82HP PureTech, C3 1.2lt 82HP PureTech, C4 Cactus 1.6lt 100HP BlueHDi & C4 1.2lt 130HP PureTech.

Advertisement

Δείτε αναλυτικά τι θα περιλαμβάνει η Αυτοκίνηση 2015, πατώντας εδώ.