Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα αποκαλύψει η Maserati στις 15 Απριλίου;

Ελλάδα 1:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα αποκαλύψει η Maserati στις 15 Απριλίου;

ΝΕΑ

Τι θα αποκαλύψει η Maserati στις 15 Απριλίου;

ΝΕΑ

Η ιταλική μάρκα ετοιμάζεται για μία αποκάλυψη η οποία θα γίνει στις 15 Απριλίου και ώρα 21:00 Ελλάδος.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati δημοσιοποίησε ένα teaser το οποίο αφορά μία αποκάλυψη που θα γίνει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Σύμφωνα με όσα φαίνονται στην εικόνα, αφορά μία Folgore, συνεπώς αναμένουμε ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

Επίσης, διακρίνουμε τρία hashtag, εκ των οποίων ξεχωρίζει το #MADEINMODENA. Διότι στη Μοντένα κατασκευάζεται η MC20. Ωστόσο, δεν αναμένουμε την ηλεκτρική εκδοχή του συγκεκριμένου μοντέλου φέτος, καθώς η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι η MC20 Folgore θα παρουσιαστεί το 2025.

Η απάντηση στο τι θα δούμε στις 15 Απριλίου κρύβεται στο ίδιο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τον Ιανουάριο. Σε ένα σημείο του έγραφε: «Η Maserati GranCabrio Folgore θα παρουσιαστεί φέτος, λίγο μετά τη βενζινοκίνητη έκδοσή της».

Advertisement
Advertisement

Κατά συνέπεια, αναμένουμε σε λίγες μέρες την παρουσίαση της ηλεκτρικής GranCabrio, που σημαίνει ότι το hashtag με αναφορά στη Μοντένα αποτελεί παραπομπή στη Maserati και στην ιστορία της και όχι στο μοντέλο της παρουσίασης.

Υπενθυμίζουμε, ότι η GranCabrio παρουσιάστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου με τον γνωστό twin-turbo V6 ο οποίος συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής.

Όσον αφορά στην Maserati GranCabrio Folgore, αναμένουμε τρεις ηλεκτροκινητήρες που θα τροφοδοτούνται από μία μπαταρία 92,5 kWh, καθώς και τεχνολογία 800V που θα υποστηρίζει επαρκώς τους πάνω από 800 ίππους.

Advertisement

Επομένως, θα υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την MC20 Folgore, μιας και πρόκειται να μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Θα γνωρίζουμε περισσότερα από το βράδυ της Δευτέρας (15/4).