Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι παρουσιάζει την Πρωτοχρονιά η Volvo;

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι παρουσιάζει την Πρωτοχρονιά η Volvo;

ΝΕΑ

Τι παρουσιάζει την Πρωτοχρονιά η Volvo;

ΝΕΑ

Την 1η Ιανουαρίου 2018 η Volvo παρουσιάζει το… «Mέλλον της Aσφάλειας», μέσω ενός τηλεοπτικού spot, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται ταυτόχρονα στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Advertisement
Advertisement

Αυτή θα επικεντρώνεται στο νέο XC60 και το σενάριο περιλαμβάνει ότι μπορεί να συμβεί μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο και συνοδεύεται από το σλόγκαν: «Κάποιες φορές, οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές».

Έτσι συνεχίζεται η παράδοση της σουηδικής μάρκας που έχει πάντα ως προτεραιότητά της την ασφάλεια, με τον τεχνολογικό εξοπλισμό ασφαλείας που ενσωματώνεται στο συγκεκριμένο SUV να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Ø  City Safety, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με προπορευόμενα οχήματα, πεζούς, δικυκλιστές και μεγάλα ζώα

Advertisement
Advertisement

Ø  Oncoming Lane Mitigation, σύστημα αποφυγής οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα

Ø  Run–Off Road Mitigation, σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο

Τα παραπάνω συνδυάζονται με steering support – αυτόματη υποβοήθηση στο τιμόνι, που εκτείνεται από ήπιες διορθωτικές κινήσεις έως και ενεργή ανακατεύθυνση αν κριθεί απαραίτητο, προκειμένου ο οδηγός να αποφύγει τον κίνδυνο.

Advertisement

Η τεχνολογία αυτή, σε συνδυασμό με την υψηλότερη μέχρι σήμερα βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, εξασφαλίζουν στο νέο XC60 το χαρακτηρισμού του ασφαλέστερο αυτοκινήτου.

VolvoXC60-2018-tech-a640

Advertisement