Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι παίκτες της Juventus;

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγούν οι παίκτες της Juventus;

ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι παίκτες της Juventus;

ΝΕΑ

Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα επιλέγουν Audi, όμως σε ένα άλλο μεγάλο club της Ευρώπης προτιμούν για τις μετακινήσεις τους κάτι πιο… off road. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Γιουβέντους παρέλαβαν τα νέα τους Jeep Grand Cherokee στο γήπεδο της ομάδας στο Τορίνο. Η χορηγία της αμερικάνικης μάρκας στην ιταλική ομάδα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, αν σκεφτούμε ότι έχουν κοινή ιδιοκτησία, τον Όμιλο Fiat.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις περιπτώσεις των ισπανικών και της γερμανικής ομάδας, όπου οι παίκτες τους είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μοντέλο, οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους μπορούσαν να διαλέξουν μόνο χρώμα: λευκό ή μαύρο. Ανάμεσα δηλαδή στα χρώματα της φανέλας της «μεγάλης κυρίας». Ούτε καν κινητήρα. Όλα τα Grand Cherokee εφοδιάζονται με τον 3λιτρο V6 turbodiesel, ο οποίος αποδίδει 250 PS και 58,1 kgm ροπής στις 2.000 rpm, σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Φέρουν βέβαια το ανώτατο επίπεδο εξοπλισμού, Summit.

Ο τεχνικός Antonio Conte, ο Gianluigi Buffon, ο Andrea Pirlo και τα υπόλοιπα αστέρια των πρωταθλητών Ιταλίας φόρεσαν τα κοστούμια τους για την παραλαβή των αυτοκινήτων, επιβεβαιώνοντας το ιταλικό στιλ. Δεν εμφανίστηκαν δηλαδή με τζιν, όπως ο Ronaldo και ο Bale.