Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι νέο φέρνει σχεδιαστικά το Corsa; (vid)

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο φέρνει σχεδιαστικά το Corsa; (vid)

ΝΕΑ

Τι νέο φέρνει σχεδιαστικά το Corsa; (vid)

ΝΕΑ

Στους περισσότερους θυμίζει μάλλον το απερχόμενο μοντέλο, πέρα από τις συνηθισμένες επεμβάσεις σε μάσκα, φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες. Όμως στην Opel κάνουν λόγο για τη νέα – πέμπτη – γενιά του δημοφιλούς σουπερμίνι και όχι για ένα απλό facelift. O Mark Adams, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης στην Opel, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει το νέο αυτοκίνητο της γερμανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το πλαίσιο του Corsa είναι νέο και δεν… κουβαλά μέρη από το απερχόμενο μοντέλο. Το κέντρο βάρους βρίσκεται 5 mm πιο χαμηλά, βελτιώνοντας την ευστάθεια και τα οδικά χαρακτηριστικά του μικρού Opel. Έχει αλλάξει επίσης η γεωμετρία της εμπρός ανάρτησης και έχει τοποθετηθεί νέα κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. Ο εξοπλισμός του νέου Corsa περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα, όπως Hill Start Assist, Automatic Park Assist (με το τιμόνι να στρίβει αυτόματα) και έλεγχο πίεσης ελαστικών.

Όλες τις πληροφορίες για τους κινητήρες του νέου Opel Corsa μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Οι οριστικές τιμές για την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, πριν το λανσάρισμα του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά.