Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι λέει ο Ken Block για το Gymkhana 9;

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι λέει ο Ken Block για το Gymkhana 9;

ΝΕΑ

Τι λέει ο Ken Block για το Gymkhana 9;

ΝΕΑ

Μέσα σε ένα 24ωρο από το λανσάρισμά του μέσω YouTube, το Gymkhana 9: Raw Industrial Playground ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια views, ακολουθώντας την εντυπωσιακή παράδοση των προηγούμενων video.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Εύλογα ο δημιουργός και πρωταγωνιστής τους, ο Ken Block, είναι πολύ ικανοποιημένος από την απήχησή τους στο κοινό. Ειδικά για το Gymkhana 9, απέφυγε τα φαντασμαγορικά σκηνικά και εξήγησε ο ίδιος το γιατί…

«Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω στη φιλοσοφία των πρώτων Gymkhana. Το να τρέχεις μέσα σε μια ολόκληρη πόλη έχει πολύ ενδιαφέρον και το διασκέδαζα, αλλά νιώσαμε την ανάγκη να γυρίσουμε στα βασικά, ειδικά τώρα με το νέο Ford Focus RS RX θέλαμε να είναι το επίκεντρο του video. Συνεργαστήκαμε επίσης με τo Forza Horizons 3 videogame, το οποίο μας ενέπνευσε για μερικά tricks. Όλα πήγαν τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα», είπε ο Αμερικανός.

Advertisement
Advertisement

Όσο για την αναφορά στα tricks με πηγή έμπνευσης το δημοφιλές video game, είναι οι πιρουέτες του γύρω από ένα Ford Raptor το οποίο κρέμεται από ελικόπτερο και το πέρασμά του με το πλάι, μία ανάσα μπροστά από κινούμενο τρένο!

Δείτε τα όλα στο παρανοϊκό Gymkhana 9, πατώντας εδώ.

KenBlock-GymkhanaNine2016-f640tall