Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι λέει ο Elon Musk για το σκάνδαλο της VW;

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι λέει ο Elon Musk για το σκάνδαλο της VW;

ΝΕΑ

Τι λέει ο Elon Musk για το σκάνδαλο της VW;

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Tesla Motors μπορεί να μην παίρνει θέση στο περιβόητο σκάνδαλο, αλλά βρήκε την ευκαιρία για να μας θυμίσει πως οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου έχουν φτάσει στα όρια τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αυτή την εποχή ο Elon Musk φαίνεται πως βρίσκεται στην Ευρώπη, με αφορμή και την έναρξη λειτουργίας του πρώτου εργοστασίου της εταιρίας στην γηραιά ήπειρο. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να τονίσει για ακόμη μία φορά το μέλλον της ηλεκτροκίνηση μιλώντας από το Βέλγιο στο TopGear.com. Ανάμεσα στα πολλά που είπε, τόνισε πως «…η κατάσταση με την Volkswagen μας δείχνει πως οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου έχουν φτάσει στα όρια της εξέλιξής τους. Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε σε νέας γενιάς τεχνολογίες, όπως είναι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα».

Καμία αντίρρηση, θα έλεγα, αρκεί αυτά να φορτίζουν όσο γεμίζουν τα συμβατικά αυτοκίνητα, να έχουν τουλάχιστον την μισή αυτονομία, και το κυριότερο να κοστίζουν περίπου το ίδιο. Τέλος, στην ερώτηση αν το αγοραστικό κοινό χάσει την εμπιστοσύνη του σε πράσινες και eco τεχνολογίες ελέω της VW, ο Musk απάντησε: «Πιστεύω πως θα γίνει ακριβώς το αντίθετο!».

Advertisement
Advertisement