Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Nissan για την Φρανκφούρτη;

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ετοιμάζει η Nissan για την Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Nissan για την Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, το πρωτότυπο crossover που θα παρουσιάσει η Nissan στην γερμανική έκθεση θα αποτελέσει τον προπομπό του επόμενου Z!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μέσα από αυτό το πρωτότυπο (σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται Gripz), η Nissan θέλει να ταράξει τα νερά για μία ακόμη φορά, αφού πάνω σε αυτό ίσως και να βασιστεί ένα νέο σπορ μοντέλο. Φυσιολογικά, θα περίμενε κανείς πως η εικόνα π.χ. να αφορά στο επόμενο Juke. Ωστόσο, το βρετανικό περιοδικό Autocar αναφέρει πως η πορεία του 370Z θα ολοκληρωθεί το 2017 και πως στην Nissan εξετάζουν το χαρακτήρα και το στιλ του νέου μοντέλου που θα συνεχίζει την Z παράδοση.

Αυτό το μοντέλο, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένα crossover και οι Ιάπωνες θέλουν να σφυγμομετρήσουν τις αντιδράσεις του κοινού παρουσιάζοντας κάτι ανάλογο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως το επόμενο 370Z θα είναι crossover, αλλά αν τα μηνύματα είναι θετικά, προφανώς και η Nissan να πράξει ανάλογα. Μάλιστα, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό από την στιγμή που στην ίδια οδό βαδίζει και η Mitsubishi για το επόμενο Evo. Περισσότερα θα μάθουμε σε μία εβδομάδα με την αποκάλυψη του μυστηριώδους Nissan!

Advertisement
Advertisement