Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς;

Ελλάδα 0:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς;

ΝΕΑ

Νέο τραγούδι και video clip με τίτλο «Έλα στο Χορό» για τον Σάκη Ρουβά, Μαζί του δύο πολύ όμορφες συμπρωταγωνίστριες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Mercedes CLA 200.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους αστέρες της Ελληνικής pop μουσικής και κάθε νέα κυκλοφορία τραγουδιού του γίνεται αμέσως επιτυχία. Βέβαια όταν έχει συμπρωταγωνίστριες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Mercedes CLA 200 το video clip αποκτά ενδιαφέρον και για τους φίλους του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τις κυρίες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Ελληνίδα, μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς του 2011. Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη ενώ στην Ελλάδα έγινε γνωστή ως κριτής στον τρίτο κύκλο του reality show Greece’s Next Top Model. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk

Η Mercedes CLA υπόσχεται: «Κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς». Μοντέρνο design συμπαγείς διαστάσεις, αεροδυναμικό αμάξωμα ποικιλία στις επιλογές κινητήρων. Τα τετράπορτα sedan έχουν χαρακτήρα  και οι τέσσερις πόρτες  προσθέτουν πρακτικότητα στο σύνολο. Στην εποχή των φτηνών λύσεων η Mercedes με τη CLA δεν παρουσιάζει άλλο ένα entry level μοντέλο. Η CLA είναι μία νέα σειρά αυτοκινήτων με όλα τα premium χαρακτηριστικά της μάρκας και η τιμή της ξεκινά από τα 34.679 ευρώ.

Advertisement

Στοιχεία όπως η γραμμή της οροφής ( απόλυτα χαρακτηριστική ενός coupe ) και οι τονισμένες μυώδεις πλευρές, δημιουργούν μια καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Τα στοιχεία αυτά, δημιουργούν στη  CLA χαρακτηριστικά αεροδυναμικής αντίστασης που είναι μοναδικά για όχημα παραγωγής.Ο sportive  χαρακτήρας του σχήματος εξωτερικά μεταφέρεται και στο εσωτερικό της CLA, μέσω των σχεδιαστικών στοιχείων, όπως η δυναμική πλευρική γραμμή στις πόρτες.

Κάθεστε στα sport καθίσματα, όπου αντικατοπτρίζεται η αγωνιστική εμφάνιση των χειριστηρίων, και αμέσως έχετε την επιθυμία να βάλετε σε λειτουργία τον κινητήρα. Υλικά υψηλής ποιότητας, συμπληρώνουν την εικόνα η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με ελκυστικές γραμμές εξοπλισμού.

Advertisement

Ο Σάκης Ρουβάς, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Έλα στο Χορό» με ένα video clip… δράσης, (γυρισμένο στην περιοχή της Αναβύσσου όπως φαίνεται στα credits). Θυμίζει ταινία του James Bond τόσο με το στυλ των γυρισμάτων όσο και με τον τρόπο που μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Κώστα Καρύδα (υπογράφει την πλοκή και την σκηνοθεσία), «στήνει» τους δύο (και την Mercedes τρεις ) πρωταγωνιστές. Χορευτική πάλη, κυνηγητό και ένταση, χωρίς να παραλείπει όμως τις καλοκαιρινές στιγμές, το πάθος και τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό.

Advertisement

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά, που μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μουσική και τον ρυθμό της, να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο.Τη μουσική υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση. Το  «Έλα στο Χορό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.