Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θύμα πλημμύρας μια Ferrari FF

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θύμα πλημμύρας μια Ferrari FF

ΝΕΑ

Θύμα πλημμύρας μια Ferrari FF

ΝΕΑ

Ένας προβληματικός αγωγός ύδρευσης, έκανε ποτάμι ένα μεγάλο δρόμο στο Λονδίνο και έστειλε για υποβρύχιο ψάρεμα κάμποσα αυτοκίνητα- μεταξύ των οποίων και μια Ferrari FF.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες πριν, ένας αγωγός νερού έσπασε στο Λονδίνο μετατρέποντας σε ποτάμι (χωρίς ιδιαίτερη ροή) ένα κεντρικό δρόμο.

Tο μποτιλιάρισμα στο σημείο ήταν τέτοιο, που δεν πρόλαβαν όλοι οι οδηγοί να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους και έτσι βρέθηκαν μερικά, σχεδόν εξ ολοκλήρου κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ανάμεσά τους και μια ακριβοθώρητη Ferrari FF η οποία έμεινε ώρες στο σημείο έως ότου γίνει εφικτή η απομάκρυνσή της. Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αφού κατάφερε να απομακρυνθεί και να γλιτώσει τα χειρότερα για τον ίδιο και τη σωματική του ακεραιότητα.

Advertisement
Advertisement

Η κατακόκκινη FF έγινε υποβρύχιο για κάποιες ώρες και οι ζημιές που έχει υποστεί, είναι μάλλον ανυπολόγιστες, μια και ακόμα και με τον κινητήρα σβηστό, το νερό έχει πάει παντού– τόσο στο εσωτερικό του κινητήρα, όσο και στην καμπίνα των επιβατών, προκαλώντας βλάβες που δεν είναι εύκολο να αποτιμηθούν και να αποκατασταθούν πλήρως. Φυσικά η εικόνα της Ferrari μισοβυθισμένης μέσα σε λασπόνερα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει viral, μια και οι παραβρισκόμενοι σήκωσαν τα κινητά τους και τράβηξαν φωτογραφίες και video που στη συνέχεια ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το BBC αναφέρει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου έστειλε τέσσερα οχήματα με 25 άνδρες επί τόπου, για την άντληση των υδάτων και τον απεγκλωβισμό των οδηγών που είχαν μείνει στα αυτοκίνητά τους σχεδόν για δύο ώρες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Ανακαλούνται όλες οι Ferrari από το 2008 έως το 2018