Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το “ΘΕΜΑ” ρίχνει τις τιμές των καυσίμων 16 λεπτά το λίτρο

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το “ΘΕΜΑ” ρίχνει τις τιμές των καυσίμων 16 λεπτά το λίτρο

ΝΕΑ

Το “ΘΕΜΑ” ρίχνει τις τιμές των καυσίμων 16 λεπτά το λίτρο

ΝΕΑ

Απλά και ξεκάθαρα: Κόψτε το κουπόνι από την πρώτη σελίδα της εφημερίδας και δώστε το σε ένα πρατήριο της BP. Θα πληρώσετε 4 ευρώ λιγότερα για 25 λίτρα βενζίνης, δηλαδή έκπτωση 16 λεπτά το λίτρο.

Advertisement
Advertisement

Το «Θέμα» συνεχίζει τις μεγάλες προσφορές και σε συνεργασία με την εταιρεία καυσίμων BP, προσφέρει σε όλους τους Έλληνες φθηνότερα καύσιμα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Το ΘΕΜΑ, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους αναγνώστες του -δύο χρόνια πριν- «μαζί θα περάσουμε την κρίση», συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική οικογένεια, παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις σε είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι, εκτάκτως αυτό το Σάββατο, εκτός από την δωροεπιταγή των 6 ευρώ για τις αγορές του νοικοκυριού και το κουπόνι των 5 ευρώ δώρο για αγορά χρόνου ομιλίας Q, σας προσφέρει ένα τρίτο κουπόνι αξίας 4 ευρώ για αγορά καυσίμων στα πρατήρια BP.

Έτσι, αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και γενικά κάθε Κυριακή θα βρίσκετε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος ένα επιπλέον κουπόνι αξίας 4 ευρώ. Εσείς απλά το κόβετε, και όταν πάτε σε ένα από τα 800 και πλέον πρατήρια BP, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, θα την δίνετε και θα σας κάνουν την αντίστοιχη έκπτωση των 4 ευρώ.

Η έκπτωση υπολογίζεται 16 λεπτά για κάθε λίτρο βενζίνης. Το κουπόνι ισχύει στα πρατήρια BP με την προϋπόθεση ότι θα βάλετε τουλάχιστον 25 λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης (BP Ultimate 95, BP Ultimate 100, BP Diesel).

Advertisement
Advertisement

Το κουπόνι μπορείτε να το βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και έχετε τη δυνατότητα να το εξαργυρώσετε όλη την εβδομάδα από την Κυριακή μέχρι και το επόμενο Σάββατο
ΕΤΣΙ
Με την νέα μας προσφορά ο αναγνώστης του ΘΕΜΑτος κερδίζει κάθε εβδομάδα ένα ΔΩΡΟ αξίας 15 ΕΥΡΩ : Έξι ευρώ για αγορές από τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος, τέσσερα ευρώ για καύσιμα BP και πέντε ευρώ ευρώ για αγορά δωρεάν χρόνου ομιλίας Q.

 

Advertisement

 

 

Advertisement