Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλεις τη Shelby GT500, αλλά έχεις την GT;

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλεις τη Shelby GT500, αλλά έχεις την GT;

ΝΕΑ

Θέλεις τη Shelby GT500, αλλά έχεις την GT;

ΝΕΑ

Η απάντηση έρχεται από τη Roush με ένα πρόγραμμα που εκτοξεύει την ιπποδύναμη της Ford Mustang GT στα 750+ PS.

Advertisement
Advertisement

Αν κάποιος ψάχνει για να αυξήσει την ιπποδύναμη του γνωστού pony car, τότε οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές. Ο βελτιωτής Roush διαθέτει πολύ έμπειρους μηχανικούς και ανθρώπους που ασχολούνται πάνω στα αμερικάνικα (υπερ)αυτοκίνητα με αξιοσημείωτη αγάπη. Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να σχεδιάσουν το κατάλληλο σύστημα παροχής καυσίμου για το ειδικό πακέτο αναβάθμισης της Mustang GT. Τελικά, το πρόγραμμα της “Φάσης 2” ανεβάζει την ιπποδύναμη της Mustang GT στα 750 hp. Μπορεί να είναι 10 hp λιγότερα σε σχέση με την Mustang Shelby GT500, ωστόσο η ροπή είναι κατά 60 Nm αυξημένη.

Οι μηχανολογικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα νέο λογισμικό πρόγραμμα, που ελέγχει τη λειτουργία του κινητήρα, ωστόσο δεν αναφέρεται πουθενά αν ενισχυθεί το σύστημα μετάδοσης του αυτοκινήτου. Παρόλ’ αυτά, η Roush προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση ή 50.000 χλμ., με μοναδικό όρο, η εγκατάσταση να γίνει σε κάποιον εξουσιοδοτημένο μηχανικό ή στην αντιπροσωπεία της Ford.

Advertisement
Advertisement

Μιας και πρόκειται για την “Φάση 2” της Roush, η εταιρεία διαθέτει την αναβάθμιση από τη “Φάση 1” με μόνο 624 δολάρια. Εάν κάποιος ιδιοκτήτης μιας Mustang GT θέλει να ανέβει απευθείας στην υψηλότερη φάση πρέπει να καταβάλει το ποσό των 7.999 δολαρίων.