Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα τολμήσει η Audi ένα pick-up Quattro;

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα τολμήσει η Audi ένα pick-up Quattro;

ΝΕΑ

Θα τολμήσει η Audi ένα pick-up Quattro;

ΝΕΑ

Το κοινό των pick-up παγκοσμίως είναι παραπάνω από σεβαστό σε αριθμό δημιουργώντας ένα ισχυρό κίνητρο ακόμα και για κατασκευαστές που δεν είχαν εμπλοκή με την κατηγορία όπως η Audi.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια της Mercedes-Benz με την X-Class ίσως δεν είχε αίσιο τέλος όμως αυτό δεν σημαίνει πως ένα εγχείρημα με αρκετά στοιχεία που θα χαρίζουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα δεν θα μπορούσε να γνωρίσει επιτυχία. Η Audi για παράδειγμα θα μπορούσε να περάσει σε ένα pick-up το στοιχείο του δυναμισμού της τετρακίνησης Quattro που μην ξεχνάτε πως γεννήθηκε μέσα από τους αγώνες.

Σε αυτό φαίνεται πως στηρίζεται η δημιουργία του Raleigh Haire ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σχεδιαστικές ομάδες της Ford και της VW. Σε αντίθεση με την X-Class η οποία προωθήθηκε ως η πολυτελής απόχρωση των pick-up η πρόταση του Haire δείχνει πως το Audi pick-up αγγίζει την ατίθαση πλευρά του εκτός δρόμου χαρακτήρα με ένα ύφος αντίστοιχο του Ford Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση λοιπόν έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό ύφος με τονισμένος θόλους και μεγάλους τροχούς ενώ βλέπουμε πως υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα συνηθισμένα σε ότι αφορά τη διαμόρφωση της καμπίνας καθώς το τελείωμα της δεν είναι κάθετο αλλά γίνεται υπό γωνία χαρίζοντας μια εντελώς διαφορετική προοπτική σε όλη τη σιλουέτα. Αν και στο παρελθόν είχαν έρθει στην επιφάνεια κάποιες φήμες προς το παρόν η Audi δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να προχωρήσει σε ένα τέτοιο μοντέλο. Είναι όμως σίγουρο πως αν επιχειρούσε κάτι τόσο προοδευτικό η υποδοχή του από το κοινό θα ήταν παραπάνω από θερμή.