Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα σπάσει καρδιές η Jaguar I-Pace Concept

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα σπάσει καρδιές η Jaguar I-Pace Concept

ΝΕΑ

Θα σπάσει καρδιές η Jaguar I-Pace Concept

ΝΕΑ

Το I-Pace Concept της Jaguar, όπως σας είχε παρουσιάσει πέρυσι το newsauto (Ηλεκτρικό SUV από την Jaguar με 400 ίππους), θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης σε λίγες μέρες, με το ενδιαφέρον να εκτοξεύεται στα ύψη, αφού η βρετανική εταιρία επανέρχεται δριμύτερη σε μια κατηγορία που το έψαχνε από καιρό.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρόκειται για ένα ημίψηλο Coupe crossover με πολύ μέταλλο και λίγο κρύσταλλο όπως επιβάλλει η δυναμική σιλουέτα του. Το ηλεκτρικό SUV έχει μήκος 4,68 m., πέντε πόρτες, πέντε θέσεις και χώρο αποσκευών 530 lt.

Εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, τα οποία προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 400 PS και ροπή 71,4 kgm. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν χωρητικότητα 90 kWh, προσφέρουν αυτονομία άνω των 500 km και μέσω ταχυφορτιστή θα μπορούν να «γεμίσουν» σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αμερική μέσα στο 2018. Όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να αποκτήσουν το SUV της Jaguar μηδενικών ρύπων παρακαλώ, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο jaguar.com.

HyperFocal: 0