Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα κυκλοφορήσει και ως 3θυρο το νέο Baleno;

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κυκλοφορήσει και ως 3θυρο το νέο Baleno;

ΝΕΑ

Θα κυκλοφορήσει και ως 3θυρο το νέο Baleno;

ΝΕΑ

Στις αρχές του 2016 θα λειτουργήσει η γραμμή παραγωγής του Baleno, το οποίο θα επιστρέψει στη γκάμα της Suzuki μετά από απουσία 14 ετών. Η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε στη Γενεύη τον προπομπό του, το 5θυρο iK-2 concept μήκους 4,02 m. Το Baleno θα τοποθετηθεί πάνω από το δημοφιλές Swift, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο Theophilus Chin ασχολήθηκε με το iK-2, δημιουργώντας στον υπολογιστή του την τρίθυρη έκδοση του ιαπωνικού σουπερμίνι. Είναι αμφίβολο όμως αν η Suzuki θα αποφασίσει να την κατασκευάσει, καθώς θα περιορίζει την πρακτικότητα που θέλει να τονίσει με το Baleno. Σε κάθε περίπτωση, το Baleno του 2016 θα πατά σε μία νέα πλατφόρμα που έχει εξελίξει η Suzuki και την οποία θα μοιράζονται επίσης τα επόμενα Swift(αναμένεται στα τέλη του 2016) και Jimny (το 2017).

Τον περασμένο Μάρτιο οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν στην έκθεση της Γενεύης την εξέλιξη ενός νέου βενζινοκινητήρα με turbo, τον οποίο ονομάζουν BoosterJet. Έχει χωρητικότητα 1.000 cc και πρόκειται προφανώς για 3κύλινδρο σύνολο, με ισχύ κοντά στα 110 PS και μέση κατανάλωση κάτω από τα 4 lt/100 km. Η Suzuki ανακοίνωσε ότι το νέο της σουπερμίνι θα κυκλοφορήσει και σε mild υβριδική έκδοση, που περιορίζει κατανάλωση-ρύπους αλλά δεν επιτρέπει την κίνηση με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Advertisement
Advertisement