Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα είναι ηλεκτρικό το SUV της Maybach;

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα είναι ηλεκτρικό το SUV της Maybach;

ΝΕΑ

Θα είναι ηλεκτρικό το SUV της Maybach;

ΝΕΑ

Σε προηγούμενο άρθρο σας αποκαλύψαμε την πρόθεση της Daimler να δημιουργήσει ένα υπέρ-πολυτελές SUV με το σήμα της Maybach ώστε να ανταγωνιστεί τη Bentley Bentayga και την επικείμενη Rolls-Royce Cullinan (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Να που προκύπτουν και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Σε συνέχεια λοιπόν των δηλώσεων του Dieter Zetsche στο AutoExpress, έρχονται τα λόγια του αντιπροέδρου Marketing της Mercedes, Dr Jens Thiemer.

O 45χρονος είπε: «Θα αρχίσουμε να έχουμε όλο και περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, περισσότερα με ταυτότητα EQ. Τόσο από τη Mercedes-AMG όσο και από τη Mercedes-Maybach. Αυτή είναι η πρόθεσή μας και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που όλη μας η γκάμα θα είναι ηλεκτρικοποιημένη – είτε με καθαρά ηλεκτρικούς κινητήρες, είτε με plug-in hybrid».

Advertisement
Advertisement

Και συνήθως, τέτοια ξεχωριστά μοντέλα που τα βλέπουμε πρώτα σε επιβλητικές πρωτότυπες μορφές, όπως έγινε με το Vision 6 Coupe και όπως εκτιμάται πως θα συμβεί και με το SUV, απολαμβάνουν της πιο προηγμένης τεχνολογίας.