Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα είναι αμφίβιο το Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα είναι αμφίβιο το Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Θα είναι αμφίβιο το Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Η ιδέα ενός φανατικού υποστηρικτή του Tesla Cybertruck που το φαντάστηκε να επιπλέει στο νερό φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του Elon Musk που μέσα από το αγαπημένο του Twitter δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της Tesla περιμένουν το Cybertruck με τρομερή ανυπομονησία καθώς από τη στιγμή της λαμπερής και επεισοδιακής του παρουσίασης βρίσκεται πολύ συχνά στο κέντρο του ενδιαφέροντος με διάφορες ευφάνταστες πιθανές δυνατότητες που έχει.

Ο Elon Musk βάζει λοιπόν ακόμα μια φορά λάδι στη φωτιά με ένα σχόλιό του σε μια ψηφιακή απεικόνιση του Slav Popovski που δείχνει το Cybertruck να επιπλέει με έναν άνθρωπο να κάθεται στην καρότσα του και να ψαρεύει αναφέροντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταστεί δυνατό. Πρόκειται για κάτι αρκετά πιο προχωρημένο από αυτό που είχε αναφέρει και πάλι με ένα tweet ο Elon Musk πριν λίγους μήνες, λέγοντας πως το Cubertruck θα μπορεί να περνά από σημεία με πολύ μεγάλο ύψος νερού και ίσως να επιπλέει για μικρό διάστημα χρησιμοποιώντας σαν ώθηση την κίνηση των τροχών του.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα εξέλιξη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο χρόνο που απομένει μέχρι το ξεκίνημα της παραγωγής του Cybertruck (που πιθανά να επιμηκυνθεί χρονικά αργότερα από το 2021 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) να υπάρξει περεταίρω εξέλιξη ώστε το αυτοκίνητο να έχει διευρυμένες δυνατότητες ως αμφίβιο όχημα και ίσως έτσι δούμε για πρώτη φορά μια συνολικά λειτουργική και ολοκληρωμένη απόδοση μιας ιδέας που έως τώρα έχουμε θαυμάσει σε κινηματογραφικές ταινίες.