Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα φτιάξει και η McLaren SUV;

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα φτιάξει και η McLaren SUV;

ΝΕΑ

Θα φτιάξει και η McLaren SUV;

ΝΕΑ

Μπορεί μέχρι τώρα στη McLaren Automotive να δήλωναν κατηγορηματικά πως δεν θα έμπαιναν στον ανταγωνιστικό στίβο των πολυτελών SUV αλλά ήρθαν δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιαστή της για να αφήσουν ένα… ακριβό παραθυράκι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Robert Melville ρωτήθηκε από το περιοδικό Autocar για το παραπάνω ενδεχόμενο και η απάντησή του ήταν αόριστη μεν, αφήνοντας περιθώρια δε.

«Τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα μέλη της εταιρείας μας έχουν ερωτηθεί σχετικά με το αν θα κατασκευάσουμε SUV, τετραθέσιο sportscar ή μοτοσυκλέτα. Στο τμήμα ειδικών λειτουργιών της McLaren (MSO) μπορείτε να έρθετε και να σας ετοιμάσουμε ένα νέας.. εμφάνισης αυτοκίνητο, να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την ισχύ του οχήματός σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ότι θέλετε, εφόσον διαθέτετε τα απαιτούμενα χρήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως η McLaren θα κατασκευάσει σύντομα SUV. Εκτός αν ένας πελάτης θέλει να ξοδέψει εκατομμύρια…», είπε ο Melville.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια αυτά θα πρέπει να είναι πολλά καθώς η βρετανική εταιρεία θα πρέπει να χτίσει από το μηδέν την αρχιτεκτονική ενός τέτοιου οχήματος και να το εξελίξει πριν τελικά το κατασκευάσει.